Ana Baniciu l-a băgat în sperieți pe tatăl ei: ”A crezut că e o glumă…”

Publicat: 15/05/2019 | 20:53

Ana Baniciu l-a băgat în sperieți pe tatăl ei. Artista a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe părintele ei, în timp ce se afla la bordul unui avion de mici dimensiuni.

Ana Baniciu a vorbit despre momentul în care l-a băgat în sperieți pe tatăl ei. Artista se afla la filmări în Timișoara atunci când a pierdut avionul spre București. Cum trebuia să ajungă rapid în Capitală, Ana Baniciu l-a rugat pe un bun prieten să o ducă cu avionul privat în Capitală. Zis și făcut! Doar că aventura ei i-a dat palpitații lui Mircea Baniciu. (CITEȘTE ȘI: ANA BANICIU ȘI RALUKA AU CHELTUIT TOȚI BANII CÂȘTIGAȚI LA ”ASIA EXPRESS”: ”CUM ERA SĂ MAI AVEM DUPĂ UN AN DE ZILE BANII?”)

„El a fost drăguț și ne-a adus la București cu un avion extrem de mic. Când mă gândesc la momentele alea… efectiv am impresia că visez și că nu a fost nimic real. A fost o super experiență pe care nu am trăit-o până acum. Am făcut două ore de la Timișoara la București, aveam semnal la telefon și l-am sunat pe tata fiind foarte pasionat de avioane. S-a speriat groaznic. A crezut că e o glumă”, a declarat Ana Baniciu pentru Libertatea.

Motivul pentru care Ana Baniciu este singură

Ana Baniciu este una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul românesc! Artista are niște forme de invidiat, o carieră înfloritoare însă… nu și-a găsit încă sufletul pereche. Dar se pare că există un motiv bine întemeiat pentru care Ana Baniciu nu este încă implicată într-o relație. (CITEȘTE ȘI: ”FUNDULEȚ” L-A ÎNNEBUNIT PE JEAN DE LA CRAIOVA!)

”Sunt singură de ceva timp. Cred că nici eu nu-l cunos încă (n.r. viitorul iubit). Cred că bărbaţilor le plac fetele un pic mai nemobilate. (…) Nu e mai bine ca mine, singură? Îmi văd de muzica mea. Atunci când cunosc pe cineva cumva mă dezechilibrează. Mi se duce gândul de la piese, de la ce fac. Încerc să păstrez un echilibru în viaţa mea”, a spus Ana Baniciu într-o emisiune TV.

Citește și...