Ana Baniciu și Raluka au cheltuit toți banii câștigați la ”Asia Express”: ”Cum era să mai avem după un an de zile banii?”

Publicat: 19/04/2019 | 14:33

Ana Baniciu și Raluka, câștigătoarele Asia Express, au fost mai bogate împreună cu 30.000 de euro. Însă, la un an de la câștigarea marelui premiu, cele două au rămas fără niciun ban.

Ana Baniciu și Raluka au câștigat marele premiu de 30.000 de euro de la ”Asia Express”. Cele două artiste au fost extrem de fericite la vremea respectivă și deja se gândeau cum să cheltuiască bănuții. Ei bine, la un an de la experiența ”Asia Express”, Ana Baniciu și Raluka au cheltuit toată suma câștigată. (CITEȘTE ȘI: MOTIVUL PENTRU CARE ANA BANICIU ESTE SINGURĂ: ”CRED CĂ BĂRBAȚILOR LE PLAC…”)

„Cum era să mai avem după un an de zile banii din Asia Express? Păi ce fel de femei suntem noi? Ce crezi? Noi mai facem bani şi din alte lucruri, cum ar fi… din muzică!”, a mărturisit Raluka la Antena Stars.

Cât au câștigat, de fapt, Raluka și Ana Baniciu și ce vor să facă cu banii

Din câștigul de 30.000 de euro pe care l-au luat de la Asia Express, statul român își reține 16%, ceea ce înseamnă 4.800 de euro. Astfel, cele două au împărțit câștigul rămas la 25.200 de euro. Fiecare dintre ele a luat 12.600 euro, după reținerea taxelor și împărțirea sumei la doi. Întrebate ce vor să facă cu banii, Raluka și Ana Baniciu au mărturisit că voiau să își cumpere ampartamente în același bloc. Cele două își doreau să fie vecine. (VEZI ȘI: RALUKA ȘI ANA BANICIU, IPOSTAZE INCENDIARE LA MUNTE! S-AU POZAT ÎN COSTUM DE BAIE, ÎN ZĂPADĂ)

„Noi în mare ne-am gândit să ne luăm apartament în același bloc, vom fi vecine, practic! Eu cu o parte din bani vreau să renovez și casa părinților mei, pentru că i-am mutat de curând lângă București. Noi suntem din Deva”, a mărturisit atunci Raluka.

„Banii practic îi vom investi în noi. Oricum, pentru noi banii nu au fost niciodată miza de la Asia Express”, a adăugat Ana Baniciu.

 

Citește și...