Raluka și Ana Baniciu, ipostaze incendiare la munte! S-au pozat în costum de baie, în zăpadă

Publicat: 27/01/2019 | 20:49

Raluka și Ana Baniciu și-au uimit fanii! Cele două n-au ținut cont de temperaturile scăzute și s-au pozat în costum de baie, în zăpadă.

Împreună cu alte două prietene, Raluka s-a gândit să-i facă o surpriză de proproții Anei Baniciu. Luni este ziua de naștere a blondinei așa că a avut parte de o surpriză de proporții. Fetele au luat-o de acasă pe Ana Baniciu și au dus-o la munte pentru a avea o zi de naștere cu totul și cu totul specială. (CITEȘTE ȘI: ANA BANICIU ȘI-A FĂCUT UN TATUAJ ”FIERBINTE”: ”NU CRED DECÂT ÎN FOC!”)

Cum au ajuns la hotel, fetele și-au pus costumul de baie și s-au bălăcit în jacuzzi. Iar atunci când au vrut să se răcurească puțin, nu au mai ținut cont de temperaturile scăzute și s-au pozat în zăpadă. Spre deliciul tuturor fanilor care au fost în delir atunci când le-au văzut pe Raluka și Ana Baniciu în costum de baie.

Raluka și Ana Baniciu, la munte

Ce nu ar accepta Ana Baniciu nici măcar pentru un milion de euro

Este una dintre cele mai frumoase artiste din showbiz și are niște forme de invidiat. Cu toate acestea, Ana Baniciu nu ar accepta să apară nud pe coperta unei reviste.

În cadrul unei emisiuni TV la care a fost invitată, Ana Baniciu a fost întrebată dacă ar accepta să pozeze vreodată nud. Blondina nu a stat pe gânduri și a mărturisit că nu ar face niciodată acest lucru. Nici măcar pentru fabuloasa sumă de un milion de euro. (CITEȘTE ȘI: ANA BANICIU A AJUNS DE NERECUNOSCUT! TRECI PE LÂNGĂ EA PE STRADĂ ȘI NU ÎȚI DAI SEAMA! CUM ARATĂ ACUM VEDETA ANTENA 1)

„Dacă mi s-ar oferi un milion de euro? Mamă, dar cine ar oferi un milion de euro. Eu am poze foarte sexoase pe Instagram, dar încerc să nu fie vulgare. Ce ar zice tata dacă m-ar vedea nud. Cred că ar înnebuni. Mi s-a propus, dar am refuzat”, a spus Ana Baniciu la „Acces Direct”.

Citește și...