Motivul pentru care Ana Baniciu este singură: ”Cred că bărbaților le plac…”

Publicat: 18/04/2019 | 16:22

Ana Baniciu este una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul românesc și pe buzele tuturor există o singură întrebare: ”De ce este singură artista?”. Ei bine, răspunsul a venit chiar de la Ana Baniciu. 

Ana Baniciu este una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul românesc! Artista are niște forme de invidiat, o carieră înfloritoare însă… nu și-a găsit încă sufletul pereche. Dar se pare că există un motiv bine întemeiat pentru care Ana Baniciu nu este încă implicată într-o relație. (CITEȘTE ȘI: ”FUNDULEȚ” L-A ÎNNEBUNIT PE JEAN DE LA CRAIOVA!)

„Sunt singură de ceva timp. Cred că nici eu nu-l cunos încă (n.r. viitorul iubit). Cred că bărbaţilor le plac fetele un pic mai nemobilate. (…) Nu e mai bine ca mine, singură? Îmi văd de muzica mea. Atunci când cunosc pe cineva cumva mă dezechilibrează. Mi se duce gândul de la piese, de la ce fac. Încerc să păstrez un echilibru în viaţa mea”, a spus Ana Baniciu într-o emisiune TV.

„În toate relațiile pe care le-am avut, pe mine m-au lăsat bărbații”

Mai mult decât atât, artista ne-a mărturisit un amănunt de-a dreptul uluitor. Cu toate că este considerată una dintre cele mai sexy cântărețe din showbiz și se mândrește cu formele bine definite cu care a înzestrat-o mama natură, în puținele relații în care a fost implicată de-a lungul timpului, de fiecare dată, Ana Baniciu a fost părăsită de partener. (NU RATA, AICI: „TATA MI-A ZIS SĂ NU INTRU ÎN SHOWBIZ. SĂ NU MĂ VADĂ GOALĂ..”)

”Cu toate că o să pară de necrezut, în toate relațiile pe care le-am avut, pe mine m-au lăsat bărbații. Contrar aparențelor, toată lumea crede că eu i-am lăsat pe partenerii mei, dar adevărul e simplu, ei m-au lăsat pe mine. Nu am lăsat eu pe cineva vreodată. Nu am avut multe relații, pe bărbații cu care am fost pot să-i număr lejer pe degetele de la o singură mână”, ne-a mai mărturisit cântăreața cu cel mai sexy posterior din showbiz.

Citește și...