Gina Pistol și „Funduleț” au dat nas în nas după ce s-au „bătut” pe Smiley!

Publicat: 29/04/2018 | 11:20

Încurcate sunt căile dragostei! După ce CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a aflat că Smiley a ”ținut-o caldă” pe Ana Baniciu până când s-a decis asupra fostului iepuraș Playboy, iată că Gina Pistol și deținătoarea celui mai sexy posterior din industria muzicală au ales să se distreze de 1 Mai în același club exclusivist. (CITEȘTE ȘI: SMILEY A JUCAT LA DUBLU CU GINUȚA ȘI ”FUNDULEȚ”!)

Puse pe distracție, Ana Baniciu și Gina Pistol și-au făcut apariția în… Loft. Și dacă fostul iepuraș Playboy nu a venit însoțit de Smiley deoarece artistul muncește și va veni abia duminică seară în Mamaia, ei bine… Ana Baniciu nu era singură, ci în compania unui bărbat misterios. Un tinerel șaten, simpatic foc, cu care câștigătoarea „Asia Express”, supranumită „Funduleț”, se ținea de mână. (VEZI AICI: GINA PISTOL A VENIT SINGURĂ LA PETRECEREA DE 1 MAI DE LA MAMAIA!) 

Ana Baniciu și bărbatul misterios în Loft

Ana și bărbatul misterios erau extrem de apropiați

Ni se pare nouă sau miroase a dragoste în aer? Nu de alta, dar Ana Baniciu se ținea scai de tinerelul misterios. Și, ce-i drept, nu părea ca el să fie doar un bun prieten. Acum, cine știe… Însă și un alt lucru ne dă de gândit. Ana Baniciu a ales același club exclusivist în care a venit și Gina Pistol. Nu cumva câștigătoarea ”Asia Express” a vrut să-i arate iubitei lui Smiley că nu-i pasă de alegerea făcută de artist? (VEZI ȘI: GINA PISTOL ȘI SMILEY, PRIMA APARIȚIE PUBLICĂ DUPĂ CE S-A AFLAT DESPRE MESAJELE DINTRE ARTIST ȘI ANA BANICIU)

A fost prăduită de un impostor

Câștigătoarea ”Asia Expres” a căzut victima unui impostor care i-a spart Facebook-ul pentru a-și promova materialele promoționale cu tentă sexuală.

Un dobitoc a încercat să-mi spargă parola de facebook. Și ce credeți? A și reușit. El avea niște chestii de promovat, cum ar fi: cum să exciți o femeie! Yeee! Și asta va apărea la mine pe Facebook, în curând, probabil, dacă mai face. Problema n-ar fi aceasta. El poate să-și promoveze ce vrea pe Facebook-ul meu, e super deschis. Problema e că omul a încercat să folosească 30 de milioane din contul meu. Și eu datorez Facebook-ului 30 de milioane”, le-a povestit Ana Baniciu prietenilor de pe Facebook. (CITEȘTE ȘI: ANA BANICIU, DEŢINĂTOAREA CELUI MAI SEXY FUND DIN INDUSTRIA MUZICALĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226) 

Citește și...