Anamaria Prodan, îmbrăcată din cap până-n picioare cu haine și accesorii de peste jumătate de milion de euro: ”Mă răsfăț când am ocazia”

Publicat: 25/01/2019 | 16:57

Anamaria Prodan a mers la un interviu, îmbrăcată din cap până-n picioare cu haine și accesorii de peste jumătate de un milion de euro!

Anamaria Prodan a acaparat atenția tuturor atunci când și-a făcut apariția la un interviu. Soția lui Laurențiu Reghecampf purta pe ea o mică avere în valoare de peste jumătate de milion de euro. La soare te puteai uita, dar la ea ba! Numai geanta cu care a venit costa 80.000 de euro. Anamaria Prodan adoră lucrurile de calitate, iar atunci când vrea ceva scoate mici averi din buzunare pentru a obține obiectul dorit. (CITEȘTE ȘI: ANAMARIA PRODAN A VORBIT DESPRE DIVORȚ: „NU MAI SUNT CU REGHECAMPF”)

Anamaria Prodan, la un interviu

“Geanta asta o iubesc. Abia mi-am luat-o. E un Hermes Kelly Crocodile, luată pe comandă. Ce contează prețul? Ha, ha, ha! Oricum, nu e singura de la Hermes pe care o am. Mă puneți să vorbesc de asta, deși lumea mă urăște și comentează de fiecare dată. Vreți să mă înjure și mai mult acum, nu?

Eu îmi cumpăr orice îmi place și niciodată nu mă uit la preț. Dar nu mă interesează să fiu îmbrăcată din cap până în picioare de la nu știu ce firmă de fițe. Contează în primul rând să îmi placă ce-mi cumpăr, să mă simt bine în hainele respective și, bineînțeles, să îmi stea și bine. Recunosc că îmi place să fiu în trend cu moda de fiecare dată. Mă răsfăț când am ocazia”, a recunoscut Anamaria Prodan celor de la Gazeta Sporturilor.

Și bijuteriile valorau o mică avere

Bijuteriile pe care le purta Anamaria Prodan valorau și ele o mică avere. Brățările Cartier din aur alb și galben cu diamante costă, fiecare, între 7.500 și 15.000 de euro. Lanțul pe care îl avea la gât a fost și el 65.000 de euro, iar pentru ceasul marca Hublot a plătit nu mai puțin de 50.000 de euro. (VEZI ȘI: ANAMARIA PRODAN, ÎN GRIJA MEDICILOR DIN ISTANBUL! LA CE INTERVENȚIE A FOST SUPUSĂ VEDETA)

Inelul de logodnă pe care i l-a dăruit Reghe este unul dintre cele mai scumpe bijuterii ale artistei, iar specialiștii au estimat că ar valora 150.000 de euro, mai relatează gsp.ro.

Unde mai pui că în urmă cu câteva luni, Anamaria Prodan și-a cumpărat un candelabru făcut pe comandă, tocmai din Israel, în valoare de 9500 de euro. Modelul a fost realizat manual din cristale Swarovski și metale rare și poate fi cumpărat doar la comandă. Un lucru este cert! Sexy-impresara este o femeie de succes și nu se uită la bani atunci când vine vorba de a-și satisface toate poftele.

Citește și...