Anamaria Prodan, urare specială pentru sora ei: „Te iubesc, Anca”. Au sărbătorit într-un restaurant de fițe din San Diego

Publicat: 28/05/2018 | 12:53

Anca, cealaltă fiică a Ionelei Prodan, și-a sărbătorit ieri ziua de naștere a fost prima după ce mama ei a murit. Ea a împlinit 40 de ani și a avut alături cele mai importante persoane din viața ei: soțul și fiica sa, dar și Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf și Sarah Dumitrescu. Celebra Impresară i-a transmis un mesaj emoționant și pe o rețea de socializare. (Oferta speciala playstation)

Citește și: Așa mamă, așa fiică! Anamaria Prodan are cu ce se mândri!

„Love my sister, Anca (n.r.: Îmi iubesc sora, pe Anca)! La mulți ani!!!! Love u!!!! Happy 40 th!!! (n.r.: Te iubesc!!!! 40 de ani fericiți!!!)#anamariaprodan #lovemylife❤️ #lovemyfamily❤️ #ancasavelio #laurentiureghecampf”, a scris impresara pe pagina ei de Instagram.

Sărbătorita și invitații săi au petrecut la un restaurant de fițe din Carmel Valley, aflat în orașul San Diego. Bucătarul șef e cunoscut în lumea de la Hollywood. Și asta pentru că apare în numeroase producții de top. Vă lăsăm să vă dați seama despre cine este din înregistrarea de mai jos.

Citește și: Aflată în America la sora ei, Anamaria Prodan a făcut mărturisiri emoționante despre mama ei: „Așa m-a ținut ea de mână”

#mrchowbeverlyhills

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

Sora Anamariei Prodan, decizie luată la aproape două luni de la moartea mamei sale

Anca, sora Anamariei Prodan, a renunțat să mai poarte doliu, au povestit câțiva prieteni de-ai regretatei Ionela Prodan, potrivit Spynews. De fapt, ea nici nu ar fi trebuie să îmbrace hainele negre, pentru că în familia ei, în mod normal, nu se poartă acestea pentru doliu. Sunt folosite veșmintele albe, în semn de puritate.

Ionela Prodan s-a stins din viață pe 16 aprilie. Vă reamintim că problemele de sănătate ale artistei au început la finalul lunii ianuarie. La acea vreme, ea a acuzat înțepături în zona inimii și familia ei s-a panicat, pentru că aceasta se confrunta de multă vreme cu afecțiuni cardiace. Fata cea mare a dus-o la Spitalul Fundeni, unde medicii au internat-o imediat. Ei i-au pus și un diagnostic:  cancerul pancreatic. Ulterior, au circulat tot felul de zvonuri în legătură cu maladia cu care a fost diagnosticată, de fapt. Și, pentru a avea parte de liniște, fiicele Ionelei Prodan au decis ca ea să plece o perioadă din țara noastră.

 La sfârșitul anului 2017, mama Anamariei Prodan a uimit pe toată lumea cu transformarea ei: și-a schimbat radical look-ul și a slăbit 25 de kilograme. În cadrul unei emisiuni, Ionela Prodan a dezvăluit regimul care a ajutat-o să topească kilogramele în plus.

Anamaria Prodan are trei copii

Anamaria Prodan Reghecampf este un agent FIFA, realizator TV şi fotomodel român. A activat ca preşedinte de club la CS Buftea în liga a doua, preşedinte de club la FC Snagov în liga a doua, preşedinte executiv la FC Universitatea Cluj şi manager general în Liga 1 la FC Gloria Bistriţa şi Concordia Chiajna. Celebra impresară are trei copii: Rebecca Dumitrescu, Sarah Dumitrescu şi Laurențiu Reghecampf Junior. În 2008, Anamaria Prodan s-a căsătorit cu Laurențiu Reghecampf.

Citește și...