Anca Serea, la spital cu copiii: ”Ținem pumnii să treacă repede și fără emoții”

Publicat: 27/09/2018 | 17:35

Anca Serea a ajuns cu copiii la spital, Vedeta a vrut să le facă celor mici o serie de analize pentru a se asigura că totul este în regulă.

Anca Serea a ajuns la spital cu trei dintre copiii ei. Vedeta s-a prezentat în fața medicilor cu Ava, Sarah și Noah pentru a face niște analize. La rândul ei, Anca Serea s-a confruntat recent cu probleme de sănătate așa că a vrut să se asigure că totul este în regulă cu micuții ei. Bruneta a publicat o fotografie de pe patul de spital în timp ce aștepta să scape copiii ei de micile înțepături de ac. (CITEȘTE ȘI: ANCA SEREA A TRECUT PRIN MOMENTE DE GROAZĂ ÎN AVION: ”AU ÎNTREBAT-O DACĂ VREA SĂ MEARGĂ ÎN CABINA PILOȚILOR”)

Anca Serea, alături de Ava și Noah

Anca Serea trece prin multe nopți albe din grijă pentru copiii săi

Anca Serea este mamă a cinci copii și trece prin mari emoții. Noah a intrat în clasa pregătitoare, Ava e la grădiniță, Sara a trecut clasa a 5-a, iar David e la liceu, în clasa a X-a. Toți cei patru (Moise e încă prea mic chiar și pentru grădiniță) urmează cursurile învățământului privat, ceea ce presupune eforturi financiare foarte mari din partea părinților.

Dar nu este vorba numai despre bani. Sunt foarte multe nopți în care fosta vedetă TV  nu a putut să doarmă din cauza grijilor. Orice început de an școlar este emoționant, iar responsabilitățile – din punctul de vedere al mamei – sunt foarte mari. Mai ales atunci când dorești ca totul să meargă strună, iar copiilor să nu le lipsească nimic. (VEZI ȘI: CUM SE MENȚINE ANCA SEREA DUPĂ CINCI NAȘTERI: „AM 53 DE KILOGRAME ȘI SUNT FOARTE ATENTĂ LA ALIMENTAȚIE!”)

„Se deschid noi capitole în viața noastră”, a declarat Anca Serea pentru libertatea.ro. ”Sara e la liceu, clasa a V-a, Noah, clasa zero, Ava e la grădi, iar David la liceu, clasa a X-a. Mari emoții, așteptări, mă bucur pentru ei. Știm ce înseamnă educația și creșterea cum se cuvine a unui copil, dar a cinci copii… Asta înseamnă foarte mari eforturi. Copiii merg la școli private, poartă tricouri albe, fustițe sau pantaloni, au niște reguli mai stricte. Mami a fost după rechizite, iar uniformele le-am comandat”, a mai declarat Anca Serea.

Citește și...