Anchetatorii au descoperit încă două telefoane în casa lui Gheorghe Dincă! Ce au găsit în ele

Publicat: 12/10/2019 | 09:33
Anchetatorii au descoperit încă două telefoane în casa lui Gheorghe Dincă! Ce au găsit în ele

Gheorghe Dincă s-a aflat, ieri, față în față cu procurorii DIICOT, motivul fiind o percheziție informatică. Gheorghe Dincă trebuia să fie prezent, însoțit de avocatul său, conform codului de procedură penală, iar procurorii au luat ”la puricat” două telefoane ale criminalului din Caracal.

Percheziția informatică a durat mai multe ore și trebuie menționat că procurorii au verificat două telefoane mobile mai vechi ale lui Gheorghe Dincă. Aparatele au fost descoperite, mai târziu, în ”Casa ororilor”, așa că acum se poate discuta despre… 5 telefoane ale lui Gheorghe Dincă, inițial fiind descoperite trei. Această verificare a avut și are ca scop descoperirea tuturor persoanelor cu care Gheorghe Dincă a intrat în contact în perioada în care le-a răpit și sechestrat pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Magistraţii Tribunalului Olt au prelungit pe 25 septembrie, cu 30 de zile, până pe 24 octombrie, mandatul de arestare pentru Gheorghe Dincă, inculpat în cazul de la Caracal.

”Monstrul din Caracal” regretă că a fost prins

Dincă a menționat că ambele crime s-ar fi produs în dormitor și nu în așa-zisa cameră a ororilor, pe care, spune el, o folosea doar pentru reparații.

În ceea ce le privește pe cele două victime, criminalul a susţinut că le-a omorât şi a menționat că s-ar fi înțeles cu ele să întrețină relații sexuale contracost. Referindu-se la Luiza Melencu, bărbatul a spus că, deși s-ar fi înțeles cu el să facă sex, fata ar fi râs de el pe motiv că este gras și bătrân. Din acest motiv, ar fi lovit-o cu pumnul, iar ea ar fi murit pe loc. Se pare că, la o primă vedere, medicii au conchis că lui Dincă i se pare firesc să omoare un om și că singurul său regret este faptul că a fost prins.

Citește și...