Anda Adam și Cătălin Botezatu, amor în secret! Vezi pozele cu ei sărutându-se

Publicat: 18/01/2019 | 09:03

Se întâmpla în urmă cu aproape șase ani… Anda Adam și Cătălin Botezatu s-au cuplat pentru câteva zile! Ea era singură, după despărțirea de Victor Slav, iar Cătălin, celebrul burlac pe care toate femeile ar fi vrut să pună mâna! Astfel, cei doi au fost protagoniștii unei idile neuitat din showbizul românesc.

S-a zvonit, la acea vreme, că relația Andei Adam cu Botezatu a fost doar o strategie de PR, o campanie de imagine, deși niciunul dintre cei doi nu avea nevoie de notorietate.

CITEȘTE ȘI: ANDA ADAM A DAT LOVITURA! CU CE POST TV A BĂTUT PALMA

Chiar anul în care Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au căsătorit, 2013, Anda Adam și Cătălin Botezatu au avut o idilă. Cătălin Botezatu a explicat care a fost situația și a dezvăluit că relația lor începuse înainte ca Bianca și Victor să stabilească nunta.

„Dacă relaţia cu Anda va merge bine, va fi bine. Dacă va merge rău, asta este! Toată lumea crede că relaţia cu Anda e de faţadă şi că e o coincidenţă prea mare că ei au avut nunta acum. Dar eu cu Anda, public, suntem împreună dinainte de vară, de când au apărut primele poze cu noi, împreună. Nu hotărâseră ei nunta şi cununia, şi noi eram împreună! S-au precipitat lucrurile acum pentru că a fost nunta, dar, altfel, nu am făcut nimic împotriva lor. Când eu am cunoscut-o pe Anda, din toate punctele de vedere, să mă ierte Dumnezeu!, nu existau nici Bianca, nici Slav. Între noi s-a consumat ceva frumos cu mult înainte să existe aceste două personaje. Apoi, ne-am mai văzut uneori pe la evenimente şi mai târziu a urmat relaţia ei cu Victor. Eu am mai fost cu anumite persoane, inclusiv cu Bianca. După, şi în viaţa Biancăi au mai urmat alţi bărbaţi, şi în viaţa mea alte femei. În final, Bianca a ajuns cu Victor, iar eu cu Anda. Înţeleg că poate părea ciudat, dar a trecut mult timp de când eu m-am despărţit de Bianca ca să se poată spune că are vreo legătură. E simplu. Asta e lumea în care ne învârtim noi, ce să fac? Nu am căutat, dar s-a nimerit! Aşa a fost să fie. Plus că e o relaţie mişto între noi, şi nu una programată. Fapt doveditor că merge şi ţine de atâtea luni. Ea are treaba ei, eu am treaba mea. Ne întâlnim când avem timp şi e foarte tare. Noi vorbim toată ziua prin mesaje şi vorbim şi la telefon. E şi ăsta un fel de relaţie, poate mai mişto chiar. Pentru că în momentul în care ne vedem este… hmmm…! nu ştiu, e altceva! Mă duc la concertele, filmările şi înregistrările ei. Când avem un weekend liber, îl consumăm împreună. Nu pot să spun că ne-am mutat împreună sau că o vom face. Nici că vom avea un copil. Doamne fereşte! Nu-mi doresc niciun copil!”, declara Cătălin Botezatu, potrivit viva.ro.

Anda Adam și Cătălin Botezatu s-au despărțit repede

Cel care a anunțat despărțirea a fost celebrul designer și se pare că decizia a fost de comun acord. Cătălin Botezatu nu-și dorea o căsnicie sau un copil cu Anda Adam.

CITEȘTE ȘI: CE I-AR FACE ANDA ADAM SOȚULUI EI DACĂ AR ÎNȘELA-O? ”SPER SĂ NU SE ÎNTÂMPLE, DAR DACĂ…”

„Decizia am luat-o de comun acord (sic.). Anda are multe concerte, multe proiecte. Am luat o pauză, după care vedem ce va fi. Am 46 de ani. Ăsta sunt. Nu-mi doresc o căsnicie, nu cred în mariaj. Viaţa mea se va desfăşura cu bune, cu rele, cu Anda…, fără ea…”, a declarat Bote la vremea respectivă.

Citește și...