Acasă » Exclusiv » Andreea Antonescu și Andreea Bălan, interviu special de Paște: “Mă spovedeam și mă împărtășeam până când am început cu Andre!”

Andreea Antonescu și Andreea Bălan, interviu special de Paște: “Mă spovedeam și mă împărtășeam până când am început cu Andre!”

De: Sabin Tudor 23/04/2022 | 23:10

Andreea Antonescu și Andreea Bălan constituie două dintre figurile emblematice ale muzicii autohtone, în aserțiunea publicului. Hit-urile trupei „Andre” răsună de mai bine de două decenii în memoria comună a mai multor generații, însă faima și expunerea nu au constrâns latura umană a celor două cantautoare. Într-un interviu acordat exclusiv pentru CANCAN.RO, cele două vedete au făcut destăinuiri dintre cele mai emoționante, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, demonstrând încă o dată că pentru a fi un artist destoinic, este nevoie de o sensibilitate aparte. 

Deși au debutat la vârste extrem de fragede, componentele trupei „Andre” au avut grijă să nu-și lase deoparte latura spirituală. Prinse între concerte, evenimente și alte activități tipice spectrului artistic, Andreea Antonescu și Andreea Bălan nu uită să zâmbească și să fie izvoare de energie pozitivă, mai ales când își relatează amintirile din perioada copilăriei. Deși cele două acceptă cu greu să acorde interviuri împreună, membrele ”Andre” au acordat un interviu-eveniment pentru CANCAN.RO cu ocazia Paștelui.

Componentele trupei „Andre”, mai sincere ca niciodată, într-un interviu special de Paște / (Foto: Arhivă personală)

Andreea Antonescu, despre copilărie, cu dragoste și sensibilitate

Andreea Antonescu și-a obișnuit publicul cu un stil franc de exprimare a propriilor trăiri și realități. Este un personaj ce a demonstrat asumare și transparență, chiar și în momentele delicate, traversate de-a lungul carierei muzicale, precum și a vieții personale, ce a devenit cu sau fără voia sa, un element public. Acum, jumătatea șatenă a duo-ului de senzație „Andre”, rememorează cele mai de impact clipe ale copilăriei, momente ce o emoționează vizibil.

„În ciuda imaginii și impresiei pe care oamenii o au despre mine, am fost întotdeauna o persoană sensibilă și o persoană care a ținut foarte mult la spiritul ăsta al Sărbătorilor. Cele mai frumoase momente, pe care nu am putut să le conștientizez la vârsta aia, că eram prea micuță, au fost cele petrecute în familie.

Andreea Antonescu rememorează, cu emoție, amintiri din perioada copilăriei / (Foto: Instagram)

După cum spuneam, era o tradiție, venea bunica mea de la țară, ne făcea cozonaci, venea mirosul acela al cozonacilor. Pe de altă parte, mergeam cu bunicul meu în noaptea de Înviere, era oarecum o tradiție, stăteam și vopseam ouăle, au fost cele mai frumoase momente ale copilăriei mele.

Mai departe, cel puțin de când o am pe Sienna, mi-a plăcut mult de tot să îi transmit sentimentul acesta și a rămas regulă – de Crăciun stăm, împodobim casa și petrecem Crăciunul împreună, în familie, vine Moș Crăciun de fiecare dată. De Paște stăm și vopsim ouă și am încercat pe cât posibil să duc tradiția mai departe, pentru că nu știu neapărat cât e vorba de tradiție, cât e vorba despre momentele acestea, care sunt cele mai importante ale vieții noastre și pe care trebuie să le prețuim acum, atât timp cât le avem!”, ne-a declarat Andreea Antonescu în exclusivitate.

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au dezvăluit în exclusivitate pentru CANCAN.RO ce însemnătate atribuie Sărbătorilor Pascale

NU RATA: ANDREEA ANTONESCU FACE DEZVĂLUIRI ÎN CEL MAI SINCER INTERVIU. „MAI ȘI BÂRFIM, CĂ SUNTEM FETE!”

„Era meseria noastră, știam că asta trebuie să facem!”

Nici mămica Andreea Bălan nu se lasă mai prejos când vine vorba despre importanța pe care o are festivitatea Paștelui în sânul propriei familii. După ce a parcurs importantul proces de vopsire a ouălor alături de fetițele sale, artista pare să-și fi adus aminte de momentele în care a stat departe de familie, prin prisma actelor artistice pe care le avea de prestat alături de colega Andreea Antonescu.

Andreea Bălan, destăuiniri înduioșătoare, într-un interviu special de Paște / (Foto: Arhivă personală)

„Atunci nu aveam copii, era meseria noastră, știam că asta trebuie să facem, au fost ani și ani de zile în care de Crăciun nu am fost acasă, chiar și de Paște, dar apoi în momentul în care ne-am făcut familii și au venit și copiii, am renunțat. Și petrecem sărbătorile în familie. Oricum avem concerte în restul anului. Nu e ca și cum dacă renunț patru zile de Crăciun și încă patru de Paște e un mare sacrificiu. Avem concerte vara, în luna decembrie suntem full, de Revelion!”

Andreea Bălan a transmis un mesaj de sărbătoare plin de umor / (Foto: Arhivă Personală)

Andreea Bălan a transmis și un mesaj de Paște celor care ascultă și apreciază muzica trupei „Andre”: „Vă mulțumim că vă aparținem și că sunteți alături de noi de douăzeci și ceva de ani și că ne susțineți în continuare și vă dorim Paște fericit, multă sănătate cu cei dragi și tot binele din lume!”

CITEȘTE ȘI: FENOMENUL ANDRE A REVENIT ÎN FORȚĂ DE SĂRBĂTORI! ANDREEA ANTONESCU ȘI ANDREEA BĂLAN, DIN NOU ÎMPREUNĂ, PE SCENĂ

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursă foto: Arhivă personală

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Sabin Tudor figurează ca reportrer special în cadrul publicației CANCAN.RO, site apartenent al trustului Gândul Media Network. A început să lucreze în mass media din anul 2021, după frecventarea cursurilor Facultății de Jurnalism și Științele citeste mai mult
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț a făcut actrița odată cu postarea fotografiilor
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...