Andreea Bălan, mărturii sfâșietoare despre despărțirea de George Burcea: “Îmi dau lacrimile. Ella îmi spune că…”

Publicat: 30/05/2020 | 17:57

Andreea Bălan a acceptat de curând să facă un pictorial alături de prințesele sale, Clara și Ella. Și, totodată, să ofere un interviu de suflet despre ultimul an, pe care l-a descris ca fiind “un rollercoaster emoțional, în care am trecut de la normalitate la agonie, apoi la extaz și apoi iar la agonie”. La un moment dat, cântăreața a făcut mărturii sfâșietoare despre despărțirea de George Burcea și a povestit ce dorințe importante are fiica lor cea mare.

Citește și: Andreea Bălan a spus adevărul: ce făcea George Burcea, când dispărea de acasă. Comportamentul șocant pe care îl avea față de artistă

Andreea Bălan, mărturii sfâșietoare despre despărțirea de George Burcea

La 35 de ani, Andreea Bălan este o mamă singură, iar 2019 a fost de departe cel mai frumos an din viața ei, dar și unul presărat de evenimente traumatizante… A fost la un pas să își piardă viața, la scurt timp după ce a devenit mămică pentru a doua oară și, din nefericire, problemele de sănătate au continuat. Astfel, medicii au fost nevoiți să o opereze de trei ori într-o lună. Pe când era internată, artista a decis să își unească destinul cu cel al lui George Burcea, a declarat vedeta recent și a mai subliniat: “credeam că suntem mai uniți ca niciodată, dar, de fapt, nu era așa. Credința aceasta era doar în mintea mea. Apoi, schimbarea de comportament a soțului meu a venit ca un șoc pentru mine. Iar faptul că mă confrunt cu un divorț atât de repede după nuntă a fost din nou o tristețe la care nu m-am așteptat niciodată”, relatează publicația VIVA!.

În prezent, cântăreața nu a trecut complet peste despărțirea de cel care încă îi este soț în acte… Iar momentele în care Ella îi spune că îi este dor de tatăl ei, George Burcea, sunt cele mai sfâșietoare pentru Andreea Bălan.

“Ella, la trei ani, știe că tati lucrează și că vine sâmbătă. Ea nu poate înțelege cuvântul despărțire și, pentru psihicul ei, e mai bine să știe acum că tati lucrează și că acesta este motivul pentru care nu mai doarme cu noi. Cel mai greu îmi este, și chiar îmi dau lacrimile, atunci când Ella îmi spune că îi este dor de el sau când îmi spune că își dorește să vină să o vadă măcar puțin și că, ulterior, poate pleca înapoi la muncă”, a povestit Andreea Bălan cu lacrimi în ochi, potrivit sursei citată mai sus.

Nu rata: Andreea Bălan, mesaje dureroase pentru George Burcea în noua piesă, “Am crezut în basme”! Bărbatul misterios din videoclip seamănă cu tatăl fiicelor sale

Iar asta nu e tot… talentata artistă se gândește cu multă tristețe la fetița sa cea mică, pentru că aceasta nu a avut ocazia să petreacă prea mult timp alături de tatăl ei. Cu toate acestea, Andreea Bălan își dorește să divorțeze de actor în fața unui judecător și plănuiește să ceară custodia exclusivă a celor două fiice.

“Apoi, când o privesc pe Clara, de asemenea mă întristez, deoarece el nu a fost atât de prezent în viața ei cum a fost cu Ella. Mi se rupe sufletul în două, deoarece știu că ele nu vor avea o familie normală, cu mami și tati în casă, și știu că eu trebuie să compensez cum pot lipsurile acestea emoționale. Ambele vor resimți lipsa lui, dar diferit”, a mai dezvăluit cântăreața, conform viva.ro.

Află și: Andreea Bălan a vorbit despre viața sa amoroasă după despărțirea de George Burcea! Artista a dezvăluit ce face când fostul soț vine în vizită la fetițe

Nu rata: Andreea Bălan a spus câți bani câștigă din YouTube! Dorian Popa face mai mulți bani ca ea

Andreea Bălan și George Burcea au două fete împreună

Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya. La cinci luni de la nașterea fiicei sale, cântăreața s-a căsătorit cu George Burcea. Ceremonia a avut loc pe Sunset Beach, o superbă plajă din Malibu, California. Visul de a se însura pe o plajă din America a fost al actorului, iar artista a făcut tot posibilul ca acesta să se împlinească. Biletele de avion către America au fost cadoul pe care Andreea Bălan i l-a făcut lui George Burcea la începutul lui 2017, de ziua lui de naştere.

Descoperă și: Andreea Bălan se pregătește de “bătălia” în instanță cu George Burcea. “Va cere custodia exclusivă” + “Vrea să rămână cu vila, bunurile și…”

Cântăreața a adus-o pe lume pe a doua fetiță a cuplului pe 4 martie 2019. La naștere, Clara Maria cântărea 3,190 kg, avea 49 cm și a primit nota 10 din partea medicilor. Din nefericire, cântăreața de 34 de ani a făcut stop cardio-respirator, la scurt timp de la operația de cezariană. Situația a fost însă gestionată cu maxim profesionalism de echipa excepțională de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din România. Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit religios pe 15 septembrie 2019, iar evenimentul a fost unul cu totul și cu totul deosebit.

Citește și: Cu cât se “vând” vedetele pe Insta, FB și YouTube?! Am aflat ce preț au Andreea Bălan, Iulia Albu sau Andra Gogan pentru o singură postare, dar și: Andreea Bălan a spus câți bani câștigă din YouTube! Dorian Popa face mai mulți bani ca ea