Andreea Bălan, mesaj emoționant pentru George Burcea de ziua lui de naștere

Publicat: 15/01/2019 | 20:34

Mare sărbătoare, mare în familia Andreei Bălan! Astăzi este ziua lui George Burcea, iar artista i-a transmis un mesaj emoționant soțului ei. 

Astăzi, George Burcea împlinește 31 de ani, iar Andreea Bălan i-a transmis un mesaj extrem de emoționant soțului ei pe rețelele de socializare. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN ȘI-A SCOS LA VEDERE BURTICA DE GRAVIDUȚĂ! ESTE ÎNSĂRCINATĂ ÎN 8 LUNI)

Artista are o familie frumoasă alături de George Burcea. Ei s-au căsătorit la sfârşitul lunii martie 2017 pe una dintre idilice plaje californiene: Sunset Beach. Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016, iar prima fetiță a vedetei cu actorul poartă numele Ella Maya.

„Azi este ziua lui tati, George Burcea, şi îl aplaudăm pentru toate rolurile pe care le-a interpretat şi pentru cel mai important rol, acela de tătic! Îl iubim şi îi mulţumim că ne face fericite!”, a scris Andreea Bălan pe pagina sa de Facebook.

Andreea Bălan a ales numele pentru fetiță

Andreea Bălan a fost prezentă recent în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, Ea a încercat, alături de moderatorii emisiunii, să găsească numele perfect, printr-un joc de „citit pe buze”. Andreei i-au surâs multe nume, însă cel la care s-a oprit cu un mare entuziasm a fost „Ima”. (VEZI ȘI: ANDREEA BĂLAN LE-A ÎNCHIS GURA RĂUTĂCIOȘILOR: ”RĂSPUNSUL ESTE SIMPLU: MEREU AM AVUT…”)

Propunerea a venit chiar din partea lui Dorian Popa, care auzise numele la o fetiţă. „Ima e frumos, Ima! E foarte frumos. Gata, asta rămâne! Ima, gata, a rămas”a mărturisit Andreea Bălan.