Andreea Bălan, reacție surprinzătoare după ce a fost întrebată despre pumnul încasat de Florin Salam: ”Dar nu mă interesează, Doamne…” (VIDEO)

Publicat: 31/10/2018 | 21:26

Andreea Bălan a avut o reacție absolut suprinzătoare după ce a fost întrebată, într-un live pe Facebook, despre pumnul încasat de Florin Salam la Milano. Bineînțeles, astfel de apariții live au și dezavantaje, pentru că personajul principal – Andreea Bălan, în cazul nostru – trebuie să facă față și unor întrebări la care nu s-ar fi așteptat niciodată.

”Dar nu mă interesează, Doamne, ce întrebări… Mă întreabă de Salam…”, a comentat vedeta, vizibil dezamăgită, după ce unul dintre urmăritori a pus respectiva întrebare.

”Ieri am făcut pe Instagram, azi fac pe Facebook”, a anunțat Andreea la începutul sesiunii live de pe Facebook. Apoi a mulțumit tuturor fanilor pentru că o urmăresc. Andreea Bălan a anunțat că și-a făcut și un vlog, acolo unde a și postat, de altfel, informația că este însărcinată.

”O să fie nebunie!”, a exclamat Andreea Bălan, anunțându-și fanii că pe vlogul său vor afla foarte multe informații din viața ei.  Andreei i s-a urat să fie cea mai fericită mămică din lume și i s-a spus că este foarte frumoasă.

”Sunt mai frumoasă în realitate decât la televizor”, a  mai spus Andreea Bălan, ”televizorul te îngrașă cu cinci kilogramele. La televizor se văd toate defectele. Nu, nu fac bani din YouTube, cel puțin deocamdată…”

CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN CONTINUA SERIA DEZVĂLUIRILOR DESPRE CEA DE-A DOUA SARCINĂ: “GEORGE NU MĂ CREDEA ȘI NICI NU SE BUCURA“

Andreea Bălan a reacționat după ce a fost întrebată despre pumnul încasat de Florin Salam

CITEȘTE ȘI: CĂTĂLIN BOTEZATU A FĂCUT-O GRASĂ PE ANDREEA BĂLAN. APOI ȘI-A CERUT SCUZE: ”DIN ANUMITE POZIȚII SE VEDE ALTFEL CORPUL”