Andreea Bănică, însărcinată cu al treilea copil? Fanii au intrat la bănuieli, după ce au văzut burtica suspectă

Autor:
Publicat: 07/09/2020 | 18:03
Andreea Bănică, însărcinată cu al treilea copil? Fanii au intrat la bănuieli, după ce au văzut burtica suspectă

Andreea Bănică a stârnit valuri de controverse după ultima apariție pe care a avut-o în mediul online. Artista și-a pus fanii pe gânduri și aceștia s-au întrebat imediat dacă nu cumva este însărcinată pentru a treia oară. 

Are doi copii frumoși, una dintre cele mai trainice căsnicii din showbizul românesc și, de curând, Andreea Bănică și-a pus fanii pe gânduri că ar urma să devină mămică pentru a treia oară.

Totul a pornit de la o fotografie postată de artistă pe contul său personal de Instagram, în care blondina s-a afișat în costum de baie, pe marginea piscinei.

Ceea ce a atras atenția tuturor este faptul că Andreea Bănică s-a afișat cu o burtică suspectă, lucru ce ne duce cu gândul la două variante: ori artista este din nou însărcinată, ori poziția în care a ales să se fotografieze nu i-a pus deloc în valoare abdomenul.

Andreea Bănică, momente cumplite înainte de a deveni mămică

Andreea Bănică a povestit un episod greu din viața ei, când era însărcinată și a venit, brusc, momentul când urma să devină mamă. Artista nu a știut exact ce se întâmplă și, până la spital, avea să treacă prin clipe grele. A avut dureri de care și acum își amintește.

Andreea Bănică a făcut dezvăluirea pentru fanii ei, pe rețelele de socializare. A fost vorba de prima sarcină a artistei. Momente cumplite pe care nu le va uita niciodată. Ea nu se aștepta să nască excat atunci, dar a ajuns la spital pentru că Lucian, soțul ei, a gestionat perfect situația.„Vai… nu o să uit vreodată! M-a luat din pat la 02:00… crezând că merg la baie… însă nu înțelegeam ce se întâmplă. L-am rugat pe Lucian să deschidă geamul la dormitor, crezând că îmi este rău (mai pățesc). El mi-a spus: „să mergem la spital, că naști”, a povestit Andreea Bănică pe Instagram.