Clipe grele pentru Andreea Bănică! Artista a povestit tot: ”Eram desfigurată de dureri!”

Publicat: 31/08/2020 | 14:33

Andreea Bănică a povestit un episod greu din viața ei, când era însărcinată și a venit, brusc, momentul când urma să devină mamă. Artista nu a știut exact ce se întâmplă și, până la spital, avea să treacă prin clipe grele. A avut dureri de care și acum își amintește.

CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂNICĂ S-A ÎNTINS PE IARBĂ, ÎN TIMP CE FIICA EI, SOFIA, A FUGIT DUPĂ AJUTOR! JUMĂTATE DE ORĂ MAI TÂRZIU …

Andreea Bănică a făcut dezvăluirea pentru fanii ei, pe rețelele de socializare. A fost vorba de prima sarcină a artistei. Momente cumplite pe care nu le va uita niciodată. Ea nu se aștepta să nască excat atunci, dar a ajuns la spital pentru că Lucian, soțul ei, a gestionat perfect situația. „Vai… nu o să uit vreodată! M-a luat din pat la 02:00… crezând că merg la baie… însă nu înțelegeam ce se întâmplă. L-am rugat pe Lucian să deschidă geamul la dormitor, crezând că îmi este rău (mai pățesc). El mi-a spus: „să mergem la spital, că naști”, a povestit Andreea Bănică pe Instagram.

Clipe grele pentru Andreea Bănică! Artista a povestit tot

A continuat dezvăluirile, pentru fanii care o apreciază pe cântăreață. Avea să plece la spital în fugă, astfel că a uitat de toate lucrurile pregătite din timp pentru acea zi special. Un trening a tras pe ea și dusa a fost. „Aveam toate lucrurile pregătite, însă am ajuns în trening la spital, desfigurată de dureri… A trecut, însă nu am uitat”, a povestit Andreea Bănică.