Andreea Mantea, primele imagini cu iubitul misterios! Cum îl cheamă și cum arată inelul de logodnă pe care i l-a oferit deja prezentatoarei de la Kanal D | FOTO

Publicat: 01/09/2020 | 08:53

Povestea de dragoste pe care Andreea Mantea o trăiește în prezent a făcut-o să mai doboare câteva “bariere”! După ce l-a ținut până acum ascuns, prezentatoarea de la Kanal D a făcut publice primele imagini cu iubitul misterios. În cea postată la miez de noapte, cei doi se sărută cu patos pe plajă, în timp ce Luna le-a fost martoră. Frumoasa brunetă a fost copleșită de felicitări după ce a dezvăluit cum arată inelul de logodnă. Mai mult, o internaută a mărturisit cu ce literă începe numele bărbatului care o face pe vedetă una dintre cele mai fericite femei de pe Pământ.

Citește și: EXCLUSIV | Am aflat ce show va prezenta Andreea Mantea la Kanal D

Andreea Mantea, primele poze cu iubitul misterios

În vârstă de 33 de ani, Andreea Mantea a plecat în vacanță împreună cu fiul ei, David, și bărbatul cu care preferă să se iubească departe de ochii curioșilor. În timp ce pe Stories a publicat o filmare pe care se vede umbra iubitului ei, pe Instagram a făcut postarea de mai jos în care apare în timp ce îl ține de mână. După cum puteți observa, pe inelar are o bijuterie superbă despre care mulți cred că este inelul de logodnă.

“Felicitări! Meriți să fii fericită, iubită și sănătoasă!  Să vă iubiți veșnic!”,“Ai primit inelul, cine e norocosul” și “Bă, frate, dacă ea nu vrea să îl arate pe iubitul ei este decizia ei! Că nu suferim noi în locul ei sau altceva. Și dacă ținem la ea, ar trebui să-i urăm sănătate și tot ce este mai bun, (…)! Nu este obligată de nimeni să-l arate! Ea este un înger și Doamne ajută să semăn la frumusețe și la caracter cu ea! (…)” sunt doar două dintre comentariile strânse de postarea vedetei.

Desigur, deocamdată, ea nu a oferit niciun răspuns în legătură cu logodna, iar la descriere a mărturisit că: “Am început săptămâna cu relaxare! #LastDayOfSummer

Nu pot să zic decat că… merităm! Doamne ajută să fie așa toată săptămâna! Săptămână magică tuturor!”.

Nu rata: Care este adevăratul motiv pentru care Andreea Mantea a renunțat la emisiunea “Puterea Dragostei”: “Am sacrificat totul și nu m-a interesat, am început să mă simt vinovată…”

Află și: Câţi bani ia acasă câştigătorul Puterea Dragostei, sezonul 2. Andreea Mantea va face anunţul final

Cum îl cheamă pe iubitul misterios al prezentatoarei de la Kanal D

Azi-noapte, înainte ca ceasul să bata ora 00:00, Andreea Mantea a postat încă o poză de album alături de bărbatul care o iubește. După cum puteți vedea în galeria foto a articolului, cei doi au fost imortalizați în timp ce se sărută pe plajă la lumina magică a Lunii. La descrierea imaginii, îndrăgita vedetă a pus trei emoticoane în formă de inimă roșie și a notat următoarele hashtag-uri: “#FullMoon #LastDayOfSummer”.

“Doar mie îmi pare a fi Victor Slav?”, a scris Simmmo. La câteva minute, o tânără pe nume Alice a făcut o mărturisire neașteptată despre iubitul misterios al Andreei Mantea: “Tot cu V incepe,dar nu e Victor😅” – comentariul îl puteți vedea în galeria foto a articolului.

Descoperă și: Reuniune de familie! Andreea Mantea, surpriză de ziua lui Cristian Mitrea. Vedeta a venit în România, împreună cu David

Principalul motiv pentru care Andreea Mantea a renunțat la “Puterea Dragostei”

“Ei sunt împreună de cinci ani, însă au stat mai mult despărțiți pentru că ea a locuit în Turcia. Nu este ușor, mai ales că Andreea l-a avut alături și pe fiul ei. Să trăiești într-o țară străină, cu un copil mic, nu este deloc ușor. Andreea a avut o discuție cu iubitul ei, iar el i-a spus că își dorește ca ei trei să formeze o familie normală, să petreacă timp împreună.

Ea a înțeles acest lucru, mai ales că nu au a fost pentru prima dată când au avut această discuție. El a fost înțelegător în toți acești ani, însă Andreea nu mai putea amâna această decizie. Nu pierde prea mult financiar, pentru că va prezenta o nouă emisiune. Astfel, va putea fi și aproape de casă”, au declarat surse din anturajul prezentatoarei de la Kanal D, relatează impact.ro.

Vezi și: Andreea Mantea, implorată să rămână să prezinte sezonul 3 de la Puterea Dragostei