Câţi bani ia acasă câştigătorul Puterea Dragostei, sezonul 2. Andreea Mantea va face anunţul final

Autor:
Publicat: 26/07/2020 | 17:15
Câţi bani ia acasă câştigătorul Puterea Dragostei, sezonul 2. Andreea Mantea va face anunţul final

Cel de-al doilea sezon al emisiunii „Puterea Dragostei” se apropie de final. Astăzi, 26 iunie are loc marea finală, în cadrul căreia se vor stabili cei doi câștigători, un băiat și o fată.

După un parcurs lung și anevoios, presărat atât cu momente fericite, cât și cu unele triste, după lacrimi și fiori de bucurie, șase concurenți o să ajungă în marea finală și cu un pas mai aproape de marele premiu. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA MANTEA, MESAJ EMOȚIONANT ÎNAINTE DE FINALA DE LA „PUTEREA DRAGOSTEI”! CINE O SĂ FIE CÂȘTIGĂTORII SEZONULUI)

Trei fete și trei băieți așteaptă cu nerăbdare deznodământul și se bucură de ultimele clipe petrecute în casa „Puterea Dragostei”. Până acum se cunosc patru finaliști: Ella, Livian, Berna și Philip. Lor li se vor adăuga astăzi încă doi concurenți, iar numele lor vor fi aflate cu puțin timp înaintea finalei.

Toată lumea este nerăbdătoare să afle câștigătorii sezonului,  iar pe această temă au apărut mai multe presupoziții și au fost aruncate multe pronosticuri. Se pare că în ceea ce le privește pe fete, favorita este Ella, iar în cazul băieților este vorba despre Livian. Rămâne de văzut cine va pleca, până la urmă, cu trofeul acasă.

Câți bani primesc câștigătorii?

Sezonul doi este aproape de final, iar cei șase concurenți rămași în casa „Puterea Dragostei” au șansa să câștige marele premiu. Cei doi norocoși, o fată și un băiat vor intra în posesia Marelui Trofeu, dar și a premiului de 10.000 de Euro. (VEZI ȘI: FINALA PUTEREA DRAGOSTEI ROMÂNIA LIVE STREAM ONLINE PE KANAL D – EDIȚIA DE DUMINICĂ, 26 IULIE. VIDEO)

Cei doi câștigători o să fie votați de public și o să fie anunțai, în direct, de către Andreea Mantea. Fiecare va primi ca răsplată, pentru că a rezistat pană la final în cadrul competiției și pentru că a cucerit inimile publicului, Marele Trofeu Puterea Dragostei și un premiu în valoare de 10.000 de Euro.