Andreea Mantea, veste tristă la ”Te vreau lângă mine”: ”Din păcate, conflictul nu s-a încheiat…”

Publicat: 31/10/2018 | 17:22

Andreea Mantea a dat o veste tristă concurenților de la emisiunea ”Te vreau lângă mine”, iar asta s-a întîmplat chiar la începutul show-ului. De la ce a plecat totul? Trei concurente, Andreea, Mădălina și Veronica se află într-un conflict prelungit, iar prezentatoarea emisiunii le-a anunțat că au fost filmate cu camera ascunsă.

Discuția din culise, filmată cu camera ascunsă, nu face cinste concurentelor, a transmis Andreea Mantea, vizibil afectată. Și nu este pentru prima oară când vedeta de televiziune se vede obligată să pună lucrurile pe făgașul normal.

„Din pacate, conflictul dintre Andreea, Mădălina si Veronica nu s-a încheiat, deşi v-am rugat să terminaţi discuţiile. Avem un material filmat cu camera ascunsă, care nu o să vă aducă cinste”, le-a avertizat Andreea Mantea la începutul emisiunii”, consemnează wowbiz.ro.

CITEȘTE ȘI: ANDREEA MANTEA SUSPINĂ DUPĂ VICTOR SLAV. BRUNETA AR FI NEMULȚUMITĂ DE EMISIUNILE LA CARE ESTE GAZDĂ ÎN PREZENT

Andreea Mantea va prezenta ”Puterea dragostei” la Kanal D

Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii „Puterea dragostei” le transmite un mesaj celor care sunt in cautarea dragostei si a sufletului pereche, indemnandu-i totodata sa iubeasca fara bariere si sa arate lumii intregi ca dragostea nu cunoaste limite.

Dacă ai curajul să arăți unei lumi întregi că iubești, înscrie-te la preselecții si viata ta se poate schimba intr-o secunda. Aceasta este ”, a transmis Andreea Mantea celor care vor sa se inscrie la emisiune.

Andreea Mantea prezintă la postul de televiziune Kanal D și  emisiunile “Te vreau lângă mine” și ”Se strigă darul”

CITEȘTE ȘI: ANDREEA MANTEA ȘI VICTOR SLAV, DIN NOU ÎMPREUNĂ. “ARE SECHELE, SĂ O ÎNȚELEGEM!”