Andreea Marin, filmată ținându-se de mână prin mall cu…

Publicat: 05/12/2018 | 23:20

Aparițiile mondene ale Andreei Marin sunt tot timpul impecabile, în ținute care mai de care mai sofisticate. Dar, așa cum este și normal, vedeta nu se îmbracă la patru ace chiar cu orice ocazie.  CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA a întâlnit-o recent pe Zână, într-un mall din București, în blugi, adidași și geacă sport, la o sesiune de cumpărături. Andreea era alături de fiica ei, dar și de soră – Cristina Chișer – și de fata acesteia. (Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!) 

Noile proiecte ale Andreei Marin nu o mai aduc atât de des în fața publicului, iar aparițiile ei în lume sunt acum din ce în ce mai interesante pentru toată lumea: ”Cum mai arată? Cum se îmbracă? Iese de mână cu noul ei iubit?”.

Ei bine, un lucru este cert, și-anume că ”Zâna surprizelor” își dedică mult mai mult timp familiei. CANCAN.RO a întâlnit-o într-un mall din București, alături de fiica ei – Violeta, sora – Cristina, și nepoțica ei, ca fetele, la o sesiune de cumpărături. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) 

(Citește și: ANDREEA MARIN „SE ÎNCUSCREŞTE” CU FOSTUL EI COLEG)

O ținută sport, super-relaxată

Cele două surori s-au ținut de mână

Andreea Marin era îmbrăcată într-o ținută sport care o făcea aproape de nerecunoscut, față de cum ne-am obișnuit s-o vedem pe TV. Cu o geacă scurtă, o pereche de blugi și adidași albi, vedeta avea un look super-relaxat, în vreme ce sora ei a afișat o notă mai elegantă, pentru că a optat pentru un palton lung și o geantă dichisită. Ținându-și sora de mână, Cristina Chișer a fost extrem de atentă la poveștile Andreei. Pentru că a părut foarte absorbită de o relatare care a durat minute în șir.

Deoarece discuțiile erau ”de oameni mari”, Violeta, fiica Andreei, s-a smuls din mâna mamei și a grăbit pasul în față, entuziasmată mai ales de cumpărturi. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

Relația Andreei Marin cu sora ei este una foarte apropiată, Cristina fiind mâna ei dreaptă în organizarea multor campanii umanitare pe care vedeta le-a girat până acum. Asta deși are un job care-i ocupă foarte mult timp. Sora Andreei este managerul unei firme care comercializează băuturi carbogazoase.

(Vezi aici: A PRIMIT ANDREEA MARIN INELUL DE LOGODNĂ?!)

Fostul soț al Andreei Marin are o nouă relație

De ceva vreme, Tuncay Ozturk dă semne că și-ar fi refăcut viața socială. După ce a divorțat de ”Zâna surprizelor”, dar și după o presupusă relație, intens mediatizată, cu sexy-asistenta lui, medicul turc pare să fi reintrat în „circuit”. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, v-a prezentat, în exclusivitate, imagini cu fostul soț al Andreei Marin și noua sa parteneră.

Tuncay și noua parteneră

Scenele cu Tuncay și noua iubită au fost surprinse la Teatrul ”Ion Dacian”, acolo unde Irina Rimes a susținut recent un concert. (Citește mai multe detalii AICI)

Au divorţat în februarie 2017

„Zâna” şi turcul Tuncay au divorţat în luna februarie a anului 2017, la Judecătoria Buftea. Înainte de divorţ, Andreea Marin a vorbit despre motivele care au dus la ruptură. (VEZI ȘI: SIMONA GHERGHE E O GRAVIDUȚĂ CU… POFTE DE SHOPPING!)

„Nu am nimic să-mi reproşez astăzi. Sunt împăcată cu acţiunile mele. Sunt omul care simte că poate să facă mai mult şi merită mai mult. Ştiu cât sunt în stare să dăruiesc şi cred că merit acelaşi respect. E o poveste ce ţine de încredere, iar la mine nu a funcţionat.(Cât câștigi la un studio de videochat din București)  Nu e o dramă, asta e. (…) 

Nu m-am respectat şi pe mine. Poate am fost prea tolerantă în defavoarea mea. Eu nu spun că el a avut sau nu o relaţie cu altcineva. Au fost lucruri mult mai grele pentru sufletul meu. Îmi pare bine că am scăpat de semnele de întrebare din viaţa mea. Mi s-a părut lipsit de bărbăţie, de demnitate să spui, la doar câteva zile de la despărţire, că eşti pregătit deja pentru o nouă relaţie”, explica Andreea Marin, la TV, cauzele divorţului.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...