Andreea Marin, în lacrimi în această zi sfântă. Mesajul vedetei: “Amintirile mele prețioase sunt păzite de îngeri, în cer”

Publicat: 06/12/2018 | 14:23

Ziua în care este celebrat Sfântul Nicolae este una cu o încărcătură emoțională uriașă pentru Andreea Marin. Frumoasa vedetă a împărtășit fanilor este însemnătatea zilei de 6 decembrie printr-un mesaj emoționant, dar și un colaj cu două fotografii în care apar doi oameni importanți din viața ei care nu mai sunt de multă vreme pe această lume.

Citește și:  Andreea Marin, filmată ținându-se de mână prin mall cu…

În vârstă de 43 de ani, Andreea Marin s-a lăsat pradă amintirilor pe care le are despre Sfântul Nicolae din copilărie. După ce a rememorat câteva dintre întâmplările de atunci cu tatăl și bunicul său, fosta prezentatoare de la “Surprize, surprize” a avut lacrimi în ochi. Ulterior, ea a mers la albumul cu poze alb-negru, a făcut un colaj în care apar cei doi bărbați care i-au marcat viața, iar când l-a postat pe Internet a așternut câteva gânduri pozitive.

“Bunicul, tata şi toate amintirile mele preţioase de Moş Nicolae, acum bine păzite de îngeri, în cer. Rădăcinile mele, îmbrăţişarea copilăriei, sprijinul, sfatul cel mai înţelept, încrederea, forţa, iubirea produndă, toate ascunse în inimile celor doi Nicolae ai mei. Dor” este mesajul scris de Andreea Marin pe Instagram.

Susținătorii vedetei i-au lăsat multe comentarii prin care au îmbărbătat-o.

“Ce bărbați frumoși! Alte vremuri, alți oameni”, “Ei sunt mândri de dumneavoastră de acolo, de sus! La mulți ani”, “Ești o persoană puternică și o inspirație pentru mulți” sunt trei dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali ai Andreei Marin.

Citește și: Cum “a lucrat-o” Lavinia Pârva pe Andreea Marin… Soția lui Bănică Jr. s-a băgat pe sub pielea soacrei

Andreea Marin are o fiică din mariajul cu Ștefan Bănică Jr.

Andreea Marin s-a născut pe 22 decembrie 1974, în Roman, județul Neamț. Fosta prezentatoare tv a fost căsătorită din 1995 până în 2000 cu Cristian Gheorghiță. În ianuarie 2006 Andreea s-a recăsătorit, cu Ștefan Bănică Junior, iar pe 15 decembrie 2007 a născut-o pe Ana Violeta, primul lor copil. După 7 ani de căsnicie, cuplul și-a anunțat divorțul printr-un mesaj postat pe Facebook.

Pe 19 decembrie 2013, Andreea Marin s-a căsătorit civil cu Tuncay Öztürk, un fizioterapeut turc. După doi ani și nouă luni, mai exact pe 27 octombrie 2016, Andreea Marin a anunțat că divorțează de Tuncay Ozturk pe aceeași rețea de socializare, așa cum a procedat și la despărțirea de Ștefan Bănică Jr.

În prezent, Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de un angajat al Ministerului Afacerilor de Externe. Cei doi și-au asumat relația la începutul lunii octombrie 2017.