Andreea Marin și-a cumpărat un câine, după ce a fost atacată de maidanezi

Publicat: 21/04/2018 | 18:05

Cum poate să fie o zână, altfel decât foarte iubitoare? Atât de oameni, cât și de necuvântătoare. Andreea Marin și-a cumpărat încă un câine, de data aceasta din rasa ciobănesc german, asta deși în urmă cu aproximativ doi ani a fost atacată de maidanezi. 

Scandalul cu câinii maidanezi care au atacat-o pe Andreea Marin prin 2016 a făcut-o pe aceasta să ia măsuri. A chemat Primăria, care la rândul ei a trimis hingherii să-i salte pe cei trei câini, dar acest lucru a stârnit mânia vecinilor vedetei și a iubitorilor de animale. „Zâna” a coborât puțin cu picioarele pe pământ și a dat startul unei turuieli de vorbe urâte, care au atras și mai multe nemulțumiri.

Andreea Marin și-a cumpărat câine

Ulterior, atitudinea ei față de câini s-a schimbat foarte mult. Atât de mult încât acum și-a cumpărat udoi, ultimul dintre ei fiind din rasa ciobănesc german. Andreea l-a pozat la picioare ei, iar în dreptul pozei a scris ”bff” (n.r. best friends forever – în traducere: cel mai bun prieten). Fanii au sărit și au felicitat-o pentru alegerea ei.

”Strada pe care locuiesc este în formă de L şi pe bucata lungă de stradă, vecinii hrănesc câini mari, care pot fi periculoşi şi chiar sunt, drept dovadă ce mi s-a întâmplat mie în urmă cu câteva zile. zile. Nu îi ţin în curte, ci în faţa porţii. Din păcate, aceşti câini, chiar dacă sunt îngrijiţi de ei, nu sunt prietenoşi cu alţi oameni care nu sunt din familia lor. Aşa că de trei ani de zile, de când locuiesc acolo, multe persoane care au venit la mine pe jos, mi-au spus că nu mai vin decât dacă vin eu cu maşina să le iau de la strada principală, pentru că le e teamă din cauza câinilorȚ, spunea vedeta în 2016. Între timp a revenit la sentimente mai bune.
ANDREEA MARIN, DECIZIE NEAŞTEPTATĂ LEGATĂ DE VIOLETA! CE S-A ÎNTÂMPLAT CU FIICA VEDETEI! „COPILUL MEU NU…” 

CE SE ÎNTÂMPLĂ CU ANDREEA MARIN ŞI TUNCAY OZTURK! „VINO ÎNAPOI, MI-E DOR DE TINE, IUBITULE!” 

 

 

Citește și...