Anna Lesko, apariție de infarct… fără sutien!

Publicat: 15/06/2019 | 22:38

Anna Lesko a împlinit anul acesta 40 de ani, dar continuă să arate de 20! Este mama unui băiețel în vârstă de cinci ani și, pentru cine a uitat, în perioada în care a fost gravidă, ea a reușit să-și ascundă sarcina până în luna a șaptea. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!)  Atât de bine și-a menținut silueta, încât fiecare apariție publică este un adevărat regal de senzualitate. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de-a dreptul răvășitoare cu cântăreața. Basarabeanca e super-sexy. (CITEȘTE ȘI: PRIMELE SUPER-IMAGINI DE LA PISCINĂ ÎN ACEASTĂ VARĂ! MANECHINA LUI BOTE E MORTALĂ!)

Anna Lesko este una dintre cele mai frumoase şi mai îndrăgite artiste din industria muzicală autohtonă. A devenit mămică în urmă cu cinci ani, dar asta nu o împiedică să se mândrească, în continuare, cu un trup perfect, care le face invidioase şi pe tinerele de 20 de ani. (NU RATA, AICI: LOGODNICA LUI LIVIU DRAGNEA VORBEȘTE ÎN EXCLUSIVITATE DESPRE VIZITA PE CARE A FĂCUT-O ÎN WEEKEND LA PENITENCIARUL RAHOVA)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Anna Lesko în zona Băneasa din Capitală, în apropierea locuinței sale. Așa cum ne-a obișnuit, vedeta, întoarce toate privirile ori de câte ori își face apariția în public. (Cel mai bine platit job din București)

Îmbrăcată cu o bluză roșie – care îi scotea în evidență bustul generos – și o fustă neagră, Anna Lesko a oferit un veritabil regal de senzualitate. Apariția cântăreței a fost de-a dreptul răvășitoare, ținând cont și de faptul că pare să nu fie adepta sutienului. Accesoriu pe care ar evita să-l poarte la anumite ținute. După ce și-a parcat bolidul de lux, Anna Lesko, care era însoțită de o amică, s-a îndreptat cu pași repezi spre casă. (NU RATA, AICI: UN ROMÂN A CÂȘTIGAT PROCESUL CU BLUE AIR FIINDCĂ I-A ÎNTÂRZIAT AVIONUL 5 ORE)

Anna Lesko, apariție sexy, fără sutien

”Eu fac dragoste cu tatăl copilului meu cu aceeași poftă”

Anna Lesko a dat declaraţii incendiare despre viaţa ei intimă. Dezinhibată şi relaxată, superba basarabeancă a mărturisit că viaţa ei intimă nu a suferit după ce a devenit mamă, ba dimpotrivă! Anna Lesko a acordat un interviu pentru revista „A List Magazine”, care a fost transmis live pe
Facebook. Tema interviului a fost „Love is fun” („Dragostea e distractivă”), iar artista a făcut dezvăluiri despre viaţa de cuplu cu DJ Vinnie. (NU RATA, AICI: SCANDAL PE MICROFON ÎNTRE MANELIȘTI LA CHEFUL UNUI INTERLOP. PROTAGONIȘTI: COPILUL DE AUR ȘI LEO DE LA KUWEIT!)

”Eu nu am nicio problemă să fac dragoste cu tatăl copilului meu cu aceeaşi poftă şi credeţi-mă că nu mint, pentru că nu este cazul… cu aceeaşi poftă, poate chiar mai mare decât altădată, ştiind că Adam este prin preajmă, face băiţă cu toate jucăriile lui. Dacă nu ai răbdare în relaţia ta, nu e OK. Trebuie să-ţi faci timp pentru asta, pentru că mereu intervine câte ceva (…) Foarte mulţi obosesc. Apoi, chestiile astea se acumulează în timp. Se transformă în nişte frustrări cumplite”, a mărturisit Anna Lesko.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...