Logodnica lui Liviu Dragnea vorbește în exclusivitate despre vizita pe care a făcut-o în weekend la Penitenciarul Rahova

Autor: I.D.
Publicat: 14/06/2019 | 05:00

După ce, ieri, v-am dezvăluit, în premieră, că logodnica l-ar fi vizitat pe fostul președinte al PSD în afara orelor de program stabilite de conducerea Penitenciarului Rahova, Irina Tănase s-a hotărât să vorbească, pentru prima dată de când Liviu Dragnea a fost încarcerat. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, super-declarațiile momentului. (CITEȘTE ȘI: CUM ERA HĂRȚUITĂ ȘEFA DE LA BLUE AIR ÎNAINTE SĂ MOARĂ SUBIT LA 37 ANI)

Joi vă prezentam informațiile de-a dreptul explozive care au sosit în redacția site-ului nr.1 din România, prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro. Potrivit acestora, sâmbătă, 8 iunie 2019, Irina Tănase l-ar fi vizitat pe Liviu Dragnea la închisoare, în afara orelor de program. (Cel mai bine platit job din București) Din câte se pare, tânăra și-ar fi făcut apariția la vorbitor după ora 19.30, iar întâlnirea ”de taină” ar fi durat aproximativ 40 de minute. (Articolul integral, AICI)

După apariția articolului, Irina Tănase, logodnica fostului președinte al PSD, a făcut declarații în replică cu privire la dezvăluirile site-ului nr. 1 din România. Într-un lung mesaj expediat pe celebra adresă pont@cancan.ro, prin intermediul avocatei, iubita lui Liviu Dragnea a vorbit, în exclusivitate, despre vizita pe care a făcut-o în weekend la Penitenciarul Rahova. (NU RATA, AICI: ”SORA” A SFĂTUIT-O PE BRIGITTE SĂ NU SE MĂRITE CU PASTRAMĂ: ”FLORIN ESTE DIN ALT MEDIU…”)

Irina Tănase a confirmat vizita, dar…

Irina Tănase a confirmat vizita la vorbitor pe care a efectuat-o, sâmbătă, la Penitenciarul Rahova, acolo unde Liviu Dragnea este încarcerat, dar a susținut că aceasta s-a desfășurat în interiorul programului, începând cu ora 18.00. În acest sens, iubita fostului președinte al PSD ne-a trimis programarea vizitei pentru data de 08.06.2019. Conform documentului atașat, sâmbătă, la Liviu Dragnea în vizită aveau dreptul să vină: Irina, o altă persoană adultă, precum și doi minori.

”Menționăm că vizita pe care a avut-o doamna Tănase Irina la Penitenciarul Rahova s-a încadrat în programul de vizite prevăzut de Regulamentul Penitenciarului Rahova întrucât a fost realizată la orele 18.00 (…) În acest sens, anexăm programarea vizitei doamnei Irina Tănase, pentru data de 08.06.2019, ora 18.00, vizită care s-a realizat potrivit programării penitenciarului, adică la ora 18.00. Pe cale de consecință, nu poate exista nicio bănuială cu privire la legalitatea acestei vizite”, se arată în adresa trimisă de Irina Tănase.

Logodnica lui Liviu Dragnea vorbește în exclusivitate despre vizita pe care a făcut-o în weekend la Penitenciarul Rahova

Irina Tănase a ținut să menționeze faptul că informațiile pe care site-ul nr.1 din România le-a publicat cu privire la vizita pe care a făcut-o în weekend la Penitenciarul Rahova nu ar reprezenta o informație de interes national. (NU RATA, AICI: SEXOASA JO NE-A VORBIT DESPRE ”SEX ÎN 3” + ”Ț#$E ȘI B&@I!”)

”Dacă o informație precum cea cuprinsă în prezentul articol, respectiv vizita unui membru de familie la o persoană ce execută o pedeapsă privativă de libertate, reprezintă o informație de interes național, ne întrebăm cum ar suna titlul unei informații care are cu adevărat acest caracter?”, se mai arată în adresa pe care Irina Tănase a trimis-o site-ului nr. 1 din România prin intermediul adresei pont@cancan.ro.

Mai mult decât atât, logodnica lui Liviu Dragnea, prin intermediul avocatului, ne-a solicitat publicarea acestui articol în aceleași condiții de editare cu cele ale articolului precedent, în urma căruia ne-a trimis respectiva adresă. Potrivit solicitării, site-ul nr.1 din România a decis să respecte întocmai cerințele Irinei Tănase.

Liviu Dragnea, condamnat la trei ani și șase luni de închisoare

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a fost încarcerat luni, 27 mai, în Penitenciarul Rahova după ce magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis menţinerea deciziei de condamnare de pe fond, la trei ani şi șase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman, în care a fost acuzat de instigare la abuz în serviciu. Este a doua condamnare definitivă a lui Liviu Dragnea după cea din dosarul referendumului, când a primit o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare. (NU RATA, AICI: A FOST ELIBERAT AL 6-LEA DIN CEI 7 VIOLATORI DE LA VASLUI… AVEM DETALII EXCLUSIVE!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, la intrarea în Bucureşti! https://bit.ly/2Uz4YWJArmata e în stradă! Se fac verificări intense ---> https://bit.ly/2Uz4YWJ

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 25 martie 2020