Au ajuns la 500 de procese pentru averea de 1 miliard €… Văduva miliardarului Cătălin Chelu și-a executat silit soacra!

Publicat: 28/06/2018 | 23:13

Moștenitoarele celui mai misterios miliardar român nu se mai menajează. (Console si accesorii gaming) Una din concubinele lui Cătălin Chelu, bărbatul care a lăsat o moștenire evaluată la peste un miliard de euro, a dat marea lovitură în instanță. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat detalii de ultimă oră despre lupta acerbă care se duce pe averea faraonică. (CITEȘTE ȘI: L-AM FILMAT PE FOSTUL CONSILIER AL LUI ADRIAN NĂSTASE, REMUS TRUICĂ, LA VOLANUL UNUI MERCEDES BRABUS DE 300.000 €)

Cele cinci văduve ale lui Cătălin Chelu au început războiul pentru averea fabuloasă imediat după ce afaceristul s-a stins din viață. Din primăvara lui 2015, femeile au deschis aproape 250 de procese. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Nu numai că litigiile nu s-au încheiat, ba chiar s-au înmulţit, ajungând, spre sfârşitul lui 2017, la impresionanta cifră de 500 de procese. (VEZI DETALII AICI)

Cele cinci femei cu care miliardarul avea copii au format alianţe, apoi le-au rupt şi au continuat războiul pe cont propriu, şi-au făcut plângeri penale unele împotriva celorlalte şi au ajuns, într-un final, să se urască. (NU RATA, AICI: FOSTUL FOTBALIST DACIAN VARGA ȘI-A GĂSIT O NOUĂ IUBITĂ DUPĂ DESPĂRȚIREA DE MARIA SIMION)

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat detalii de ultimă oră despre cea mai aprigă luptă pe avere din România. Recent, basarabeanca Ala Procopenco a reușit o victorie răsunătoare în instanță. Mai exact, concubina milionarului a obținut executarea silită a soacrei sale, dar și a unuia dintre băieții celebrului om de afaceri, Cătălin Constantin .

Potrivit informațiilor din presa vremii, defunctul Cătălin Chelu deţinea acţiuni cam la o treime din fabricile şi uzinele din România. Printre altele, ar fi deținut fabrici de ulei, vin, porţelanuri, covoare, firme de gros regionale, dar și câteva firme de date prin cablu. (Cele mai bune oferte laptopuri).

Mai mult decât atât, potrivit unor surse judiciare, procurorii DIICOT au pus sechestru pe aproximativ 20% din averea celebrului om de afaceri, care s-a stins din viață, într-un mod suspect, în 2014, într-o clinică din Iordania. (NU RATA, AICI: MARIA BĂSESCU E ”BONĂ CU NORMĂ ÎNTREAGĂ”!)

Fosta iubită a lui Chelu, basarabeanca Ala Procopenco (cu care afaceristul are trei copii), a intrat în război deschis cu soacra ei

Lista moştenitorilor lui Cătălin Chelu

Afaceristul Cătălin Chelu a fost căsătorit o singură dată, cu Corina, iar alături de ea şi-a făcut şi debutul în afaceri, înfiinţând, la începutul anilor ‘90 compania de cablu Cony Sat, în oraşul natal, Galaţi. După divorţ, el ar fi jurat să nu se mai recăsătorească şi s-a ţinut de cuvânt, dar a mai avut cinci concubine care i-au dăruit 10 copii: şase băieţi şi patru fete. Pe toţi, i-a recunoscut în timpul vieţii, fără excepţie, iar opt dintre ei au şi fost botezaţi cu prenumele său! Aceasta este lista moştenitorilor lui Cătălin Chelu, alcătuită cronologic.

Cati Simion, o tânără din Măcin, i l-a dăruit pe Cătălin Constantin. De altfel, acesta este singurul major dintre copiii miliardarului, el preluând deja frâiele mai multor firme ale tatălui său;

– În urma relaţiei cu Gina Lungu, afaceristul a devenit tatăl Cătălinei-Elena (18 ani);

– Basarabeanca Ala Procopenco i-a născut şi ea doi fii şi o fiică: Cătălin-Ilie (10 ani), Ala-Amandina (9 ani) şi Cătălin-Petru-Cezar (8 ani); (VEZI ȘI: CE SE ÎNTÂMPLĂ CU AVEREA MILIONARULUI CARE A FĂCUT 10 COPII CU 5 FEMEI DIFERITE)

– Cu Veronica Paraschiv îi are pe Cătălin-Cosmin (6 ani), Cătălin-Darius (5 ani) şi Cătălin-Nikita (4 ani);

– Din relaţia cu Natalia Suceanu au rezultat două fetiţe: Cătălina Irena (4 ani) şi Eva Karina (3 ani).

Apropiat al lui Sorin Ovidiu Vântu, Cătălin Chelu a fost considerat unul dintre cei mai nemiloşi oameni de afaceri de după Revoluţie, care nu ezita să preia, uneori la limita legii, fabrici pe care ulterior le falimenta.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...