Au apărut poze cu Andrei Gheorghe mort. Familia, în stare de șoc

Autor: Angie Voicu
Publicat: 21/03/2018 | 10:25

Fiica lui Andrei Gheorghe a reacționat după ce în media au apărut poze cu Andrei Gheorghe mort. Anastasia Gheorghe a făcut un apel către presă pentru a proteja imaginea tatălui ei. Tânăra le-a cerut jurnaliștilor să fie alături de ea, chiar dacă l-au cunoscut sau nu pe omul de radio. Ea vrea să păstreze demnitatea tatălui ei și își dorește ca lumea să-l țină minte așa cum era el. 

Un site a publicat poze cu Andrei Gheorghe mort, marți seară (20 martie). Ulterior, imaginile șocante au fost șterse, la cererea familiei lui. Imediat după, fiica lui Andrei Gheorghe a lansat un avertisment pentru presă. Tânăra nu vrea ca imaginea publică a tatălui ei să fie „pătată” într-un asemenea mod. (CITEȘTE ȘI Fiul & fiica omului de radio s-au ocupat de detaliile înmormântării, în lipsa văduvelor) 

„Tatăl meu a fost unul dintre luptătorii pentru demnitate”

„Acesta este un apel către toți jurnaliștii din România, care fie că l-au cunoscut pe tatăl meu sau nu, fie că au lucrat alături de el sau nu, mi-aș dori să îmi fie alături în aceste momente dureroase. Au existat pentru câteva ore astăzi imagini cu trupul neînsuflețit al părintelui meu pe site-uri ale unor publicații de presă, cărora țin să le mulțumesc ca au înțeles să le elimine totuși.

Îmi doresc ca imaginea publică a tatălui meu să rămână așa cum a fost și până acum, cu bunele și cu relele ei. Imaginile de după trecerea lui în neființă nu constituie nimic altceva decât o goană tristă după senzațional și nu face niciun serviciu publicului românesc. Am cerut și am primit ajutorul casei de avocatură, care mă va sprijini în continuare în demersul meu. Tot ceea ce sper este că nu o să fie nevoie. Tatăl meu a fost unul dintre luptătorii pentru demnitate, și vă rog să îi tratați trecerea cu demnitate. Eu cred că merită.

Anastasia Gheorghe”, a scris fiica lui Andrei Gheorghe pe pagina ei de Facebook. (VEZI AICI. Afecțiunea secretă de care suferea Andrei Gheorghe. Medicii i-au recomandat să își facă o intervenție chirurgicală)

 

Citește și...