Fiica & fiul vitreg al lui Andrei Gheorghe au stabilit detaliile înmormântării în lipsa văduvelor!

Publicat: 21/03/2018 | 00:00

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă imagini unice realizate la nici 24 de ore de la moartea lui Andrei Gheorghe. Tragedia le-a luat prin surprindere pe fostele soții ale jurnalistului, niciuna neaflându-se în Capitală. Motiv pentru care fiica și fiul vitreg al celebrului om de radio su stabilit detaliile înmormântării.

Vestea morții lui Andrei Gheorghe a venit ca un trăsnet pentru toţi cei care l-au cunoscut, dar şi pentru publicul care l-a ascultat, ani la rând, la radio şi nu numai. Jurnalistul a murit la 56 de ani, în urma unui stop-cardio respirator. A fost găsit fără suflare, prăbușit în baie, de către un îngrijitor, în vila din Pipera în care locuia singur.

Andrei Gheorghe a fost însurat cu Maria în studenţie, femeia care l-a făcut tată pentru prima dată. I-a dăruit o fată, Anastasia, însă cuplul a ales să divorțeze. Ulterior, jurnalistul a cunoscut-o pe Petruța, alături de care simțit din nou, cu toată ființa, că are o familie. Era foarte atașat de cei trei copii vitregi, Cristina, Katarina și Maximilian, pe care îi trata ca pe ai lui. (VEZI AICI: SCANDAL ÎN VĂZUL TUTUROR DUPĂ MOARTEA JURNALISTULUI)

În 2014, Andrei Gheorghe a divorțat, însă, și de Petruța. Dar cei doi au păstrat legătura și au rămas apropiați. De altfel, decesul omului de radio le-a luat prin surprindere pe fostele soții. Maria se afla la Năvodari, unde și locuiește, în timp ce Petruța la Viena. Așa încât copiii s-au ocupat de primele pregătiri ale înmormântării și au stabilit toate detaliile.

După ce au fost la IML, Anastasia, fiica biologică a lui Andrei Gheorghe, și Maximilian, fiul vitreg, s-au deplasat la o firmă de pompe funebre din apropierea Stadionului Dinamo. Au ajuns în zona “Ștefan cel Mare”, însă nu au coborât imediat din mașină. Au mai zăbovit în automobil preț de câteva minute, în speranța că vor găsi un loc adecvat de parcare. (NU RATA: PRIMELE IMAGINI CU FIUL LUI ANDREI GHEORGHE, DUPĂ MOARTEA TATĂLUI SĂU)

Într-un final, fiica și fiul vitreg al lui Andrei Gheorghe s-au dat jos din automobil. Mai întâi Maximilian, apoi Anastasia. Foarte afectați de pierderea suferită, cei doi s-au îndreptat spre firma de pompe funebre. Au stabilit detaliile înmormântării chiar în fața societății, unde au discutat cu un angajat preț de câteva minute. De acolo au plecat spre vila tatălui lor, din Voluntari.

Anastasia nu a putut rezista prea mult în casa unde tatăl ei și-a găsit sfârșitul și a plecat spre Prelungirea Ghencea, unde locuiește. S-a dat jos în grabă din mașină și a dispărut printre blocuri, așa cum se poate observa din imaginile obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Andrei Gheorghe va fi incinerat!

Trupul lui Andrei Gheorghe ar urma să fie incinerat în cursul zilei de sâmbătă. O fotografie cu celebrul jurnalist va fi depusă, joi, la Mobis Galllery, pe Strada Mendeleev din Capitală. În așa fel încât cei care l-au iubit să-și poată lua rămas bun. Trupul său va rămâne la IML. De altfel, de aceea nici nu a fost ridicat până acum, pentru că urmează să fie incinerat. (CITEȘTE ȘI: MEDICII LEGIȘTI AU AJUNS LA PRIMELE CONCLUZII!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...