Au făcut topless pe plaja milionarilor din Mamaia!

Publicat: 04/08/2019 | 00:16

Blurate, neblurate, imaginile sunt oricum, din start, interzise minorilor! Și cardiacilor, pentru că fetele pe care CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vi le prezintă sunt de-a dreptul hot, hot, hot! Cum se distrează ”bronzatele” pe plaja milionarilor din Mamaia? Puțin mai jos, dar, mai ales, în GALERIA FOTO, aveți totul! Atenție, imagini care trezesc imaginația masculilor. (Vezi aici: Ce au făcut fetele din ”Brigada Ploiești”, în urmă cu trei săptămâni!”)

Mamaia, stațiunea de pe litoral unde an de an în sezonul estival se întâmplă totul! Vorbim acum de plaja milionarilor, unde ”parchează” oameni din ”lumea bună” a Capitalei, de regulă, dar nu numai. Acolo unde, doar pentru a te întinde pe șezlong, trebuie să scoți din buzunar măcar 50 de lei… Și dacă tot ai aterizat pe plajă, nu ai cum să nu te tratezi cu o șampanie de 430 de lei, pusă lângă un platou mediteranean de cel puțin 60 de lei.  (CITEȘTE ȘI: DORIAN POPA ŞI “BRAZILIANCA” LUI S-AU ”ZBENGUIT” PE PLAJA MILIONARILOR DIN MAMAIA!)

Nu rata: ”CALIFICATA” DORA, PE PLAJA MILIONARILOR DE LA CAELIA CU ACARETURI DE 40.000 € LA O SINGURĂ MÂNĂ!

Vezi aici: TREI FOTBALIȘTI DIN LIGA I, FILMAȚI PE PLAJA MILIONARILOR CA LA CÂRCIUMĂ: ȚIGĂRI ȘI BERE FĂRĂ NUMĂR!

Topless de zile mari, pe plaja milionarilor

Și-au lăsat sutienele acasă

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a obținut super-imagini cu fetele care s-au distrat de minune pe plaja atât de mult descrisă la superlativ. Adevărat show oferit de câteva domnișoare apetisante, care au și renunțat, chiar de la apariția acolo, la sutiene. Pentru că nu mai are rost să lungim povestea, CANCAN.RO vă prezintă imaginile verii 2019! Dacă iubita te găsește în fața articolului, stai liniștit: nu te va părăsi, va fi puțin geloasă, dar asumă-ți banii de fitness, unde probabil că se va duce de a doua zi, dacă nu arată deja ca fetele din poze!

Citește și: DUPĂ CE A DISPĂRUT DE PE TV S-A TRANSFORMAT ÎNTR-O BOMBĂ SEXY! CUM ARATĂ CRINA ABRUDAN ÎN COSTUM DE BAIE PE PLAJA MILIONARILOR

Vezi aici: CELE MAI JUCĂUȘE FETE DE ORAȘ AU STÂRNIT ”FURTUNA” PE PLAJA MILIONARILOR!

Citește și...