Au scos-o ”pe targă” din LOFT pe cea mai fruntașă consumatoare!

Publicat: 14/01/2019 | 23:21

Scene tragicomice s-au derulat, weekendul trecut, în fața unui renumit club din București! O tânără blondină – care s-a crezut, probabil, mare ”consumatoare” de petreceri cu ștaif – a comis-o mai ceva decât celebrele englezoaice, după o seară fulminantă la LOFT. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile uluitoare. (CITEȘTE ȘI: MILIONARUL ”COCA COLA” DIVORȚEAZĂ DE CUNOSCUTA ȘTIRISTĂ!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a fost martorul unor momente nerecomandate „amatorilor”, care s-au petrecut în fața unuia dintre cele mai exclusivite cluburi din București. (NU RATA, AICI: GIGI BECALI I-A DESCHIS PROCES UNEI POLITICIANE PENTRU NICI… 500 DE EURO!)

În jurul orei 3, o tânără domnișoară și-a încheiat seara de party într-un mod cât se poate de neplăcut. Din câte se pare, domnița ar fi chefuit peste măsură și a ajuns să fie scoasă pe brațe din local, de către un bărbat care o însoțea. Bulversată în mod evident, blondina a fost protagonista unor momente de care, cel mai probabil, nu o să-și amintească. Și, chiar dacă se va întâmpla, nu va fi nicio plăcere.

Scene tragicomice, în fața unui renumit club din București

Pesemne că tânăra și-a consumat energia după ce s-a distrat de mama focului în club și a clacat chiar când petrecerea era în toi. Așa se face că, la un moment dat, unul dintre bărbații care o însoțeau a scos-o în fața clubului, în speranța unei reveniri spectaculoase. Nu a fost să fie, chiar și după mai multe minute în care amicii ei au încercat să-i ofere “asistența tehnică” necesară. (NU RATA, AICI: AVEM PRIMELE IMAGINI CU NOUA IUBITĂ A LUI MIHAI (EX-AKCENT)!)

Purtată pe brațe până la mașină

Ca un adevărat prieten, bărbatul care o însoțea pe tânără a purtat-o pe brațe până la mașina care o aștepta în apropierea clubului. După ce a așezat-o pe fată pe bancheta din spate, bărbatul s-a asigurat că amica lui va călători în siguranță spre casă. (NU RATA, AICI: AM FILMAT-O PE DANIELA CRUDU CU FAȚA ”ÎN RENOVĂRI”!)

Au scos-o ”pe targă” din LOFT pe cea mai fruntașă consumatoare!

Caz similar, în urmă cu două luni!

În urmă cu aproximativ două luni, site-ul nr.1 din România vă prezenta, în exclusivitate, un caz similar. Una dintre ”prințesele” din LOFT, care părea răpusă de zeul Bachus, a fost scoasă din club și condusă, tot pe brațe, până la o mașină din apropiere. (TOATE DETALIILE AICI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...