Avem cele mai noi imagini cu fiica lui Adi Minune însărcinată. A crescut burtica!

Publicat: 18/05/2019 | 22:54

Karmen, fiica de 21 de ani a lui Adrian Minune, a intrat în al doilea trimestru de sarcină, iar peste aproximativ trei luni va deveni mămică pentru prima oară. CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă cele mai noi imagini cu burtica de graviduță a artistei. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!)

Karmen se află într-una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Peste aproximativ trei luni, artista va deveni mămică pentru prima oară și abia așteaptă să-și strângă bebelușul la piept. CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe fiica lui Adrian Minune într-un supermarket din Capitală. Karmen nu era singură, ci împreună cu iubitul ei, Bogdan, care a apelat recent la un implant de păr. (Cel mai bine platit job din București)

Indicii clare că artista va fi o mămică protectoare

Cei doi au făcut mici cumpărături și apoi au mers la casă. Capul familiei, Bogdan Căplescu, a achitat nota, iar apoi s-au îndreptat spre mașină. Ambii au optat pentru ținute casual, all-black. În timp ce aștepta ca tatăl copilului ei să plătească, Karmen își mângâia continuu burtica. Indicii destul de clare că artista va fi o mămică protectoare! (CITEȘTE ȘI: KARMEN MINUNE FACE NUNTĂ ȘI BOTEZ ÎN ACEEAȘI ZI? CE A HOTĂRÂT ARTISTA) Karmen și Bogdan Căplescu vor deveni pentru prima oară părinți.

Karmen, în timp ce-și mângâia burtica de graviduță

Karmen a dezvăluit sexul bebelușului

În vârstă de 21 de ani, Karmen iubește și trăiește altfel de când a aflat că visul ei de a deveni mămică s-a împlinit! În prezent, cântăreața trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Bogdan Adrian Căplescu. El este angajat al Guvernului României. Cei doi vor deveni părinți în august.

În primul interviu despre sarcină, fiica lui Adi Minune a dezvăluit motivul pentru care nu a vorbit până acum despre minunea pe care o poartă în pântece. (VEZI AICI: CE SFAT SURPRINZĂTOR I-A PUTUT DA ADI MINUNE FIICEI SALE, KARMEN, DUPĂ CE A AFLAT CĂ E GRAVIDĂ)

“E o nouă etapă despre care sunt sigură că va fi cea mai frumoasă sau, cel puțin, una dintre cele mai frumoase. Să fii mamă e ceva unic și, mai ales, pentru prima oară e ceva ce nu știi cum va fi. Când ești însărcinată e un proces în care te pregătești pentru ceva ce nici tu nu cunoști, sunt foarte multe semne de întrebare, dar sunt sigură că voi face față cu brio următoarei etape din viața mea și știu că va fi una superbă. (…).

Cred că Dumnezeu mi-a pregătit cumva ceva la care nu mă așteptam să se întâmple atât de repede și atât de frumos. Mi s-a schimbat viața radical, într-un timp foarte scurt, și nu pot spune decât că-I sunt recunoscătoare lui Dumnezeu că mi-a oferit atât de multe lucruri bune în ultima perioadă și că, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal, totul înflorește pentru mine”, a declarat Karmen pentru revista VIVA!.

De altfel, Karmen a dezvăluit și sexul bebelușului pe care îl va avea cu Bogdan Căplescu.

În procent de 90% ni s-a zis că va fi băiat, dar nu pot să mă pronunț 100% până când nu primesc acest procent de la doamna doctor. Eu îmi doresc băiat, părinții iubitului meu își doresc fată, tata își dorește fată, iar mama își dorește băiat. Bobo, în schimb, e când așa, când așa. Azi își dorește băiat, deoarece consideră că e mai bine să ai băiat, însă mâine își dorește fată, pentru că fetele sunt mai iubărețe. Nu contează ce va fi, sănătos să fie, îl vom iubi necondiționat, așa cum și părinții noștri au făcut-o cu noi. (…) 

Am făcut în jur de 16 teste, pentru că nu îmi venea să cred, el deja era 100% sigur. Eu continuam să zic că nu are cum, dar nu pentru că nu îmi doream, ci pentru că era șocul prea mare. Eu mi-am dorit foarte mult acest copil și când am văzut, abia așteptam să mă bucur, însă era un șoc, nu puteam să scot niciun cuvânt, nu îmi venea să cred”, a mai spus frumoasa artistă.

Karmen, una dintre cele mai populare artiste din România

Karmen, pe numele din buletin Silvia Claudia Simionescu, s-a născut pe 13 decembrie 1997 în București. Ea este o cântăreață de muzică pop și R&B din România. Primul single al artistei este “Domino” și a fost lansat în 2015. La scurt timp de la apariția piesei, aceasta a cucerit topurile muzicale. Melodia “You Got It” a fost licențiată în Turcia, Japonia și Polonia. Anul acesta, Karmen Minune a dat lovitura cu single-ul “Lock My Hips”, cu care a marcat prima colaborare cu un artist internațional, Krishane. Piesa a ajuns până pe locul 2 în Airplay 100, fiind cea mai bună clasare a artistei în top. (VEZI ȘI: CE BOLID ȘI-A TRAS KARMEN MINUNE! ADRIAN NU S-A UITAT LA BANI!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...