Home » Cancan » Avem informații de ultimă oră! Fiul nelegitim al Regelui Mihai I a declarat război statului român

Avem informații de ultimă oră! Fiul nelegitim al Regelui Mihai I a declarat război statului român

De: I.D. 20/11/2019 | 23:14

Povestea lui Dieter Stanzeleit, cetăţeanul german care susţine că este fiul Regelui Mihai I, poate deveni, foarte ușor, subiect de carte sau de film. Dieter Stanzeleit susține că este fiul fostului suveran al României, rezultat din căsătoria acestuia cu Nerissa Jane Irene Bowes-Lyon. Căsătoria ar fi fost încheiată, în anul 1939, la Primăria orașului Azuga. În anul 2013, Dieter Stanzeleit a cerut să fie recunoscut drept fiul legitim al Regelui Mihai, numai că nu a avut câștig de cauză în instanță. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, are informații de ultimă oră în acest caz care deține toate ingredientele unui scenariu în care s-ar împleti intrigile de palat, un mariaj ”de conveniență” și interese politice dictate de cel Al Doilea Război Mondial, în faza sa incipientă. (CITEȘTE ȘI: FIICELE REGELUI MIHAI I AU DAT ÎN JUDECATĂ GUVERNUL! PRINCIPESA MARGARETA + CELELALTE 4 ALTEȚE S-AU PLÂNS CĂ…)

În anul 1937, Europa aștepta cu înfrigurare un nou război. Existau toate premisele pentru o conflagrație de anvergură, iar Casa Regală a României, încercând să obțină o viitoare neutralitate, ar fi hotărât să încheie un ”mariaj de conveniență”. Mihai, în vârstă de 18 ani, ar fi întâlnit-o pe viitoarea soție și s-ar fi căsătorit – pe data de 7 septembrie 1939, la Azuga, într-un secret deplin – cu Nerissa Bowes-Lyon, rudă de sânge a actualei regine Elisabeta a Angliei.  În momentul încheierii căsătoriei, Nerissa Bowes-Lyon ar fi fost însărcinată, iar copilul – născut pe 28 noiembrie 1939 – ar fi fost botezat la începutul anului 1940, secretul fiind – spune Dieter Stanzeleit – păstrat cu strășnicie. Numele copilului din certificatul de botez? Nicolae-Vasile de Alba Iulia.

„Numele primit de subsemnat, la botez, a fost acela de Nicolae-Vasile. De altfel, pe copia certificatului de botez, ce se găseşte în posesia mea, sunt trecuti ca părinţi Domnul Mihai de Alba Iulia şi Doamna Nerissa Lyon, care în realitate avea numele de familie Bowes-Lyon, în timp ce drept naşă de botez apărea o anumită Doamnă Colonel Vasile Voinescu”, a declarat Dieter Stanzeleit. (VEZI ȘI: ”FIUL SECRET” AL REGELUI MIHAI I RECUNOAȘTE: ”AM FOST CONDAMNAT LA ÎNCHISOARE)

Dieter Stanzeleit se consideră singurul descendent legitim al Regelui Mihai I

”Tatăl biologic al subsemnatului este Majestatea Sa Regele Mihai I al României”

În anul 2013, Dieter Stanzeleit a cerut să fie recunoscut ca fiu legitim al Regelui Mihai I, menționând că este vorba despre o ”realitate” pe care a cunoscut-o toată viața sa, legătura de sânge fiindu-i confirmată și de mama sa adoptivă.

“În realitate, tatăl biologic al subsemnatului este Majestatea Sa Regele Mihai I al României, realitate pe care dintotdeauna am cunoscut-o, fiindu-mi mai apoi confirmată şi de mama mea adoptivă”, a declarat Dieter Stanzeleit. (NU RATA: VAGONUL DE TREN CARE A PURTAT SICRIUL REGELUI MIHAI I A FOST VANDALIZAT DE NAVETIȘTI)

Botezul copilului care ar fi rezultat din relația lui Mihai I cu Nerissa Bowes-Lyon ar fi avut loc pe data de 1 ianuarie 1940. După aceea, băiatul ar fi fost dat în grijă unei familii care îşi pierduse copilul, iar familia adoptivă a plecat, împreună cu el, în Germania.

Dieter Stanzeleit: ”Tatăl biologic al subsemnatului este Majestatea Sa Regele Mihai I al României”

A pierdut procesul de paternitate în România, dar l-a continuat în Germania

Dieter Stanzeleit a pierdut, la Curtea de Apel Bucureşti, procesul de paternitate deschis Regelui Mihai. “Respinge, ca neîntemeiată, cererea de sesizare a Curţii de Justiţie a Uniunii Europene pentru a se pronunţa cu titlu preliminar. Respinge recursul ca nefondat. Irevocabilă”, este minuta Curţii de Apel Bucureşti. Însă Dieter Stanzeleit a continuat procesul în Germania. Bărbatul susţine că decizia prin care i s-a comunicat că nu este, legal, fiul Regelui Mihai a fost una demnă de tot râsul. (CITEȘTE ȘI: NEPOTUL RENEGAT AL LUI MIHAI I & PRINȚESA ALINA AU LĂSAT DEOPARTE PROTOCOLUL REGAL ȘI…)

Presupusul fiu al Regelui Mihai a declarat – în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, că a fost făcut inclusiv un test ADN.

„Rezultatul procesului de paternitate este foarte simplu: aici, în România, am pierdut procesul. S-a hotărât că România nu este competentă, eu fiind cetăţean german. S-a făcut test ADN şi rezultatul a fost că sunt 99,9% copilul Regelui. Acolo, în Germania, este deschis un proces de paternitate şi vom vedea ce rezultat va fi pentru că sunt interese politice. În mod normal, trebuie să aflăm adevărul”, ne-a mai declarat Dieter Stanzeleit.

Presupusul fiu al Regelui Mihai spune că, la Săvârşin, era un lucru ştiut că el este copilul fostului monarh. „La Săvârşin era cunoscut că are un copil, oamenii m-au văzut. Mi s-a spus că perioada cu mama mea şi cu mine a fost cea mai frumoasă din viaţa lui (n.red.- a Regelui Mihai), a mai povestit Dieter Stanzeleit. (VEZI ȘI: SLUJBA DE ÎNMORMÂNTARE PENTRU REGINA-MAMĂ ELENA, LA CATEDRALA ISTORICĂ REGALĂ DIN CURTEA DE ARGEŞ)

 

Dieter Stanzeleit. ”S-a făcut test ADN şi rezultatul a fost că sunt 99,9% copilul Regelui”

Dieter Stanzeleit luptă pentru cetățenia română

Surse CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, susțin că – în momentul de față – presupusul fiu al Regelui Mihai I se află în ”război declarat” cu statul român, reprezentat de Autoritatea Națională pentru Cetățenie, motivul fiind acela că Dieter Stanzeleit dorește cetățenia română, însă nu o primește. Acesta nu renunță la demersul său prin care încearcă să demonstreze că este fiul legitim Regelui Mihai I, iar obținerea cetățeniei române poate reprezenta un pas înainte în toată această ”luptă” dusă de mai mulți ani. (NU RATA: MESAJUL CASEI REGALE, LA UN AN DE LA MOARTEA REGELUI MIHAI I AL ROMÂNIEI!)

“La un moment dat, l-am contactat pe Regele Mihai şi am avut o conversaţie civilizată. I-am spus că este tatăl meu, dar el a refuzat să recunoască faptul că sunt fiul său. De aceea am strâns actele doveditoare şi m-am adresat instanţei germane, care a aprobat cererea mea de stabilire a paternităţii, solicitând instanţei din România să mă sprijine pentru efectuarea unui test de paternitate”, declara Dieter Stanzeleit, în 2010, pentru libertatea.ro. (CITEȘTE ȘI: FIICELE REGELUI MIHAI I AU DAT ÎN JUDECATĂ GUVERNUL! PRINCIPESA MARGARETA + CELELALTE 4 ALTEȚE S-AU PLÂNS CĂ…)

Presupusul fiu al Regelui Mihai I consideră că este urmașul legitim al acestuia fiindcă – neexistând un divorț între Rege și Nerissa Bowes-Lyon și lipsind un certificat de deces al mamei sale – mariajul dintre Rege și Ana ar fi… ilegal. Plecând de la acest argument, Dieter Stanzeleit se consideră singurul urmaș legal al Regelui Mihai I.

Nu a participat la înmormântarea Regelui Mihai I

Dieter Stanzeleit nu a participat la înmormântarea Regelui Mihai I, susținând că i s-a interzis să ia orice legătură cu acesta, atunci când trăia, și că i-a fost frică să își ia rămas-bun. Presupusul fiu al Regelui a mai spus că nu a dorit să se ajungă la ”scandal”.

„Nu particip la înmormântare. Mi s-a interzis să iau orice legătură cu tatăl meu, Regele Mihai. Mi-e frică să-mi iau rămas-bun de la tatăl meu, ele (n.red.- Principesele) vor scandal, dar n-am să le dau această satisfacţie. Mă rog pentru Rege tot timpul. El a fost un om bun, dar a fost slab în această privinţă (n.red. – a recunoaşterii paternităţii), a declarat Dieter Stanzeleit, în exclusivitate pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România. (VEZI ȘI AICI: FIUL NERECUNOSCUT AL REGELUI MIHAI I A AJUNS LA FUNDUL SACULUI)

Adversitatea Familiei Regale

Dieter Stanzeleit a mai spus, totodată, că a fost surprins neplăcut de adversitatea Familiei Regale la adresa lui. „Sunt puternic, dar nu m-am aşteptat la asta. La comemorarea din noiembrie de la Tâncăbeşti (n.red.- a soldaţilor britanici care au pierit în cele două războaie mondiale) am fost invitat la Ambasada Britanică şi Familia Regală a fost şi ea acolo. Prietenii mei mi-au spus că Margareta şi cei care o însoţeau urmăreau tot ce făceam. Un colonel britanic a venit şi mi-a spus că a fost forţat să mă conducă afară. Avea lacrimi în ochi”, a mai povestit presupusul fiu al Regelui Mihai. (NU RATA: CE PENSIE AVEA REGELE MIHAI. CÂT ÎNCASA FAMILIA REGALĂ DOAR DIN CHIRII)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Parteneri
Anunţ-şoc dinspre americani! Următoarea ţară invadată după ce Rusia a atacat Ucraina:
Anunţ-şoc dinspre americani! Următoarea ţară invadată după ce Rusia a atacat Ucraina: "Necesitate de a...
FOTO. Adrian Mititelu jr., petrecere de milionar! S-a afișat cu `Angelina Jolie de România`și le-a cântat Theo Rose
FOTO. Adrian Mititelu jr., petrecere de milionar! S-a afișat cu `Angelina Jolie de România`și le-a...
Un youtuber încearcă cu orice preț să distrugă un Mercedes
Un youtuber încearcă cu orice preț să distrugă un Mercedes
20 de semne de ciroză. Ce indicii îți dă corpul când ai ficatul distrus
20 de semne de ciroză. Ce indicii îți dă corpul când ai ficatul distrus
Alimentul cu cel mai mare conținut de iod. Îl găsești la magazine, e 10 lei punga
Alimentul cu cel mai mare conținut de iod. Îl găsești la magazine, e 10 lei...
Operațiunea Unthinkable! Planul lui Churchill de a INVADA Uniunea Sovietică....
Operațiunea Unthinkable! Planul lui Churchill de a INVADA Uniunea Sovietică....
Vestea dimineții despre CONSTANTIN ENCEANU! NU A MAI REZISTAT! Ce s-a întâmplat cu marele cântăreț
Vestea dimineții despre CONSTANTIN ENCEANU! NU A MAI REZISTAT! Ce s-a întâmplat cu marele cântăreț
Şoc în lumea muzicii ! Darius a fost găsit mort în apartament. Avea 41 de ani
Şoc în lumea muzicii ! Darius a fost găsit mort în apartament. Avea 41 de...
BANCUL ZILEI: Bulă și Alinuța încearcă o nouă poziție sexuală: “Hai să-ți fac un 86 pe gratis!”
BANCUL ZILEI: Bulă și Alinuța încearcă o nouă poziție sexuală: “Hai să-ți fac un 86...
Horoscop săptămânal 15 - 21 august. Se schimbă destinul pentru aceste zodii
Horoscop săptămânal 15 - 21 august. Se schimbă destinul pentru aceste zodii
Modul „diabolic” în care un tânăr s-a răzbunat pe cel cu care l-a înşelat logodnica
Modul „diabolic” în care un tânăr s-a răzbunat pe cel cu care l-a înşelat logodnica
Inflaţie, războaie şi pandemie. Ţi se pare că vine sfârşitul lumii? La fel credeau şi părinţii noştri în anii 80'
Inflaţie, războaie şi pandemie. Ţi se pare că vine sfârşitul lumii? La fel credeau şi...
Anunțul CUMPLIT despre Florin Busuioc. Ce s-a întâmplat cu prezentatorul PRO TV
Anunțul CUMPLIT despre Florin Busuioc. Ce s-a întâmplat cu prezentatorul PRO TV
Meghan, plan malefic contra Reginei. Acum s-a aflat totul
Meghan, plan malefic contra Reginei. Acum s-a aflat totul
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Motivul REAL pentru care echipajul de cabină stă la ușa avionului și salută călătorii
Motivul REAL pentru care echipajul de cabină stă la ușa avionului și salută călătorii
China va trimite trupe în Rusia pentru exercițiile „Vostok”, care vor fi făcute la comun cu Belarus și India
China va trimite trupe în Rusia pentru exercițiile „Vostok”, care vor fi făcute la comun...
Emily Burghelea s-a infectat cu un virus, după ce a aflat că e însărcinată! Soțul ei a dat vestea
Emily Burghelea s-a infectat cu un virus, după ce a aflat că e însărcinată! Soțul...
Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!
Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!
Cum face duș un prahovean, după 14 zile de când s-a luat apa caldă în Ploiești
Cum face duș un prahovean, după 14 zile de când s-a luat apa caldă în...
Moment jenant pentru Putin: Ce se ascundea în robotul „ninja” militar prezentat de Rusia
Moment jenant pentru Putin: Ce se ascundea în robotul „ninja” militar prezentat de Rusia