Avem prima fotografie cu ”bebelușa-minune” de la Balș!

Publicat: 07/11/2019 | 23:06

Micuţa celor doi părinţi din Balş – Olt care şi-au pierdut ambii copii într-un dramatic accident rutier a fost, de curând, creştinată. Bianca Anamaria seamănă izbitor cu sora ei, Gabriela. Mama fetiţei a născut-o la 48 de ani. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a obținut prima fotografie cu micuța, chiar de la fericitul eveniment. (VEZI ȘI: L-AM GĂSIT PE SINGURUL MARTOR AL ACCIDENTULUI: ”L-AM SCOS DIN MAȘINĂ PE MARIO CA SĂ NU ARDĂ DE VIU! REPETA CONTINUU CĂ…”)

Familia din Balș care, în urmă cu doi ani, își pierdea cei doi copii, are, în sfârșit, și motive de bucurie. Greu-încercații părinți au acum o fetiţă care, potrivit apropiaților, seamănă izbitor cu fiica lor. Micuța a fost botezată cu doar câteva zile în urmă. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a obținut, în exclusivitate, prima fotografie cu minunea celor doi părinți, precum și cu tortul de la botez.

Bebelușa-minune din Balș a fost creștinată
„Bebelușa-minune” din Balș a fost creștinată

Femeia ar fi urmat, în ultimii ani, mai multe tratamente de inseminare artificială, iar ultimul a reuşit, au povestit surse din apropierea familiei pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

A venit din străinătate să își înmormânteze copiii

Cei doi frați din Balș erau studenți la Craiova

Doi fraţi, o fată şi un băiat, în vârstă de 23 şi 24 de ani, din Balş, şi-au pierdut viaţa, iar o altă persoană a fost rănită, în 2017, într-un accident rutier produs pe Drumul Naţional 65, în localitatea Robăneşti, judeţul Dolj.

În acel moment, mama lor era la muncă în străinătate şi a venit de urgenţă în ţară să-şi îngroape cei doi copii. Gabriela şi Florin au murit la sfârşitul lunii mai.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dolj, şoferul unui autoturism, înmatriculat în judeţul Olt, care se deplasa pe direcţia Balş-Craiova a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat pe contrasens intrând în coliziune cu un autoturism Ford Focus. În urma impactului, cei doi ocupanţi ai autoturismului din Olt au murit. Şoferul celuilalt autoturism a fost rănit. (CITEȘTE AICI: EL A ÎMPĂRȚIT ACEEAȘI MASĂ CU RĂZVAN CIOBANU CU PUȚIN TIMP ÎNAINTE DE ACCIDENT: ”MĂ SIMT RESPONSABIL PENTRU MOARTEA LUI)

„Din accident sunt două persoane decedate, doi fraţi, o fată şi un băiat, de 23, respectiv 24 ani, din Balş. Ambii se aflau în Opel. Şoferul nevinovat a fost rănit uşor”, a precizat atunci Amelia Barbu, purtător de cuvânt al Poliţiei Dolj.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...