”Baby” a rămas însărcinată! Primele imagini cu burtica de graviduță

Publicat: 31/07/2019 | 23:41

Robert Tudor, celebrul personaj de la PRO TV, a făcut o magie și… urmează să devină, din nou, tătic. Soția sa, Elena, a rămas însărcinată, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, primele imagini cu burtica de graviduță a celei alintată “Baby”.  

Carismaticul Robert Tudor a ajuns celebru înainte să urce pe scena de la “Românii au Talent”. Până să cucerească publicul și pe cei patru jurați cu magia, acesta a apărut într-un clip pe Youtube, postare ce a strâns peste un milion de vizualizări în doar câteva zile!

Este vorba de “CALL BABY”, sceneta virală în care un tânăr încearcă să comunice cu mașina pe care de-abia și-a cumpărat-o din Germania. Filmulețul a fost doar o rampă de lansare. Pentru că, odată cu trecerea timpului, Robert Tudor și-a făcut un nume, dar și o sumedenie de fani.

(VEZI AICI: A RĂMAS ÎNSĂRCINATĂ ÎN VAMA VECHE, IAR SOȚUL A DIVORȚAT DE EA INSTANT: ”ȘTIU CĂ SUNĂ CIUDAT, DAR NU AM FĂCUT SEX…”)

Vor deveni, din nou, părinți în octombrie

Celebrul personaj de la PRO TV este oprit pe stradă de oameni care îi solicită diverse lucruri, unii chiar rugându-l să transforme hârtiile în bancnote. Altfel, când nu e pe scenă, Robert Tudor își ocupă timpul cu… soția lui, Elena, alături de care are, deja, un băiețel, pe nume David Mihai.

În octombrie, magicianul urmează devină, din nou, tătic. Partenera sa urmează să nască o fetiță, al cărei naș va fi Mihai Bobonete, interpretul lui Bobiţă din ”Las Fierbinți”. Până atunci, Robert Tudor se bucură de timpul pe care îl petrece în compania soției.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit pe cei doi la Mamaia. Robert și Elena au ales cu grijă câte un șezlong și s-au relaxat cum au știut mai bine. De precizat că partenera magicianului de la PRO TV arată foarte bine, în condițiile în care urmează să devină mămică peste doar câteva săptămâni.

Celebrul personaj de la PRO TV a fost super-atent cu soția lui, dar nu și-a neglijat nici băiețelul, alături de care s-a plimbat preț de câteva minute pe plajă. În tot acest timp, Elena și-a tras sufletul și s-a bucurat de razele soarelui. Părinții ard de nerăbdare, mai mult ca sigur, să-și strângă în brațe noul copil, o fetiță care va purta numele Adelina Maria.

(CITEȘTE ȘI: CRISTINA ICH A RECUNOSCUT ÎN SFÂRȘIT CĂ E ÎNSĂRCINATĂ. MOTIVUL PENTRU CARE A MINȚIT PÂNĂ ACUM)

Andra, cucerita pe loc de Robert Tudor

Magicianul Robert Tudor și-a încercat norocul și la “Românii au Talent” și a ajuns până în semifinală, în urmă cu patru ani. “Nu îmi vine să cred ca ești cel cu clipul «Call Baby», a spus Andra Măruță, imediat ce magicianul și-a încheiat numărul.”Robert, magia fără poveste este o chestiune de bâlci. Eu zic că tu trebuie să rămâi în poveste, deoarece acolo este cea mai frumoasă realitate”, i-a spus, la rândul lui, Bebe Cotimanis lui Robert Tudor. (NU RATA: SURPRIZĂ LA KANAL D ROMÂNIA: VEDETA POSTULUI A ANUNȚAT CĂ ESTE ÎNSĂRCINATĂ. CINE E TATĂL COPILULUI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...