Bătrânul încătușat în fața unui centru comercial din Ferentari reacționează: „Mi-au pus piciorul pe cap și m-au lovit de asfalt”

Autor: T.S
Publicat: 21/05/2020 | 16:58
Bătrânul încătușat în fața unui centru comercial din Ferentari reacționează: „Mi-au pus piciorul pe cap și m-au lovit de asfalt”

Bătrânul care a fost încătușat de mai mulți polițiști în fața unui hipermarket din cartierul bucureștean Ferentari a dat primele declarații de la incident.

Bărbatul ar fi refuzat să îi se ia temperatura la intrarea în magazin, iar de la acest fapt a ieșit un mare scandal. Polițiștii i-au dus pe scandaligii la secție și i-au amendat.

Bărbatul a făcut primele mărturii:

„Spiritele s-au încins, a venit un echipaj de poliţie, chemat iniţial pentru un alt domn care a vrut să forţeze intrarea, după ce a refuzat scanarea. Poliţia a încercat să o ia pe soţia mea la secţia 24, ei au tăbărât pe mine şi au vrut să mă încătuşeze.

Eu nu înţelegeam de ce, nu am făcut nimic din ce ar presupune încătuşarea.

Citește și: VIDEO. Scene șocante petrecute în fața unui centru comercial din Ferentari. Bătrân, încătușat de opt polițiști

M-au pus la pământ, mi-au pus piciorul pe cap. Am fost încătuşat şi dus la poliţie. Am fost lovit la cap, dat cu capul de asfalt.

La poliţie mi-au dat amendă, chipurile, pentru că nu aveam mască, deşi eram în cadru deschis. 1000 de lei pentru asta! Totul a plecat de la faptul că am refuzat să fim scanaţi. Nici nu au vrut poliţiştii să audă pentru ce au fost chemaţi”,  a declarat bărbatul la România TV.

Cei trei, sancționați contravențional

Polițiștii au fost nevoiți să-i imobilizeze pe cei trei pentru că ar fi opus rezistență. În imagine se vede cum unul dintre scandaligii, un bărbat în vârstă, este imobilizat de patru polițiști.

„La data de 19 mai a.c., prin apel 112 a fost sesizat un scandal în derulare, într-un centru comercial din sectorul 5. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 24 Poliție, care au identificat trei persoane, doi bărbați și o femeie, care se manifestau violent, pe motiv că nu li s-ar fi permis accesul în magazin, deoarece au refuzat termoscanarea”, au transmis autoritățile.

×

E știrea momentului în România!Se întâmplă chiar acum, în București ---> https://bit.ly/3ejGIAq

Publicată de Cancan.ro pe Duminică, 24 mai 2020