Bătăușii care l-au măcelărit pe ginerele soților Ceaușescu au scăpat! Judecătorii au constatat că…

Autor: I.D.
Publicat: 23/07/2018 | 22:53

Agresorii lui Mircea Oprean, fostul ginere a lui Nicolae Ceaușescu, au scăpat de închisoare după ce l-au agresat dur pe acesta, anul trecut, chiar în campusul Politehnicii. (Oferta speciala playstation) Victima și-a retras plângerea, iar CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România a aflat că la mijloc ar fi fost vorba de o înțelegere.

În urmă cu un an, profesorul Mircea Oprean (fostul soț al Zoiei Ceaușescu) a fost snopit în bătaie de doi indivizi, iar în spatele agresiunii s-ar fi aflat, de fapt, o telenovelă amoroasă în care celebrul profesor ar fi fost implicat… prin simplul fapt că și-ar fi dat cu părerea. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Se întâmpla mai exact în luna mai 2017, când a fost luat la pumni și picioare chiar în campusul Universității Politehnica. Norocul lui a fost cu un student care trecea prin zonă, și care a intervenit să-l salveze din mâinile agresorilor. ”Un student m-a salvat, practic, de la moarte”, spunea Mircea Oprean la vremea aceea.

Acum vine partea și mai interesantă. Motivul! Mircea Oprean ar fi fost bătut pentru că s-ar fi băgat în divorțul finilor. Finul lui fiind un coleg de facultate, tot profesor. Ițele acestei povești s-au încurcat în momentul în care finul lui Oprean s-a despărțit de soție, iar femeia i-ar fi cerut fostului ginere al lui Ceaușescu să fie de partea ei în procesul de divorț, ca martor.

(Citește și FOSTUL SOŢ AL ZOIEI S-A DUS LA CIMITIR CU NOAPTEA-N CAP )

Și ar mai fi existat un motiv la mijloc, care l-ar fi înfuriat pe fin, potrivit surselor CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România! Se pare că nașul său ar fi aflat că acesta și-ar fi plagiat lucrarea de diplomă și făcea demersuri să i-o retragă.

Nervos la culme, finul (karatist printre altele) ar fi făcut „aranjamentele” cu doi bătăuși, bodyguarzii unor discoteci din Regie, și s-a gândit să-i dea astfel o lecție nașului.

(NU RATA, AICI: GINERELE SOȚILOR CEAUȘESCU A EXECUTAT MUZEUL NAȚIONAL DE ARTĂ PENTRU ”MOȘTENIREA” DICTATORILOR)

După ce a fost bătut și a aflat și de către cine, fostul ginere al lui Nicolae Ceaușescu a luat drumul tribunalului pentru a-i pedepsi pe agresori, niște recidiviști.

Și iată că după un an de procese, care au făcut dosarul foarte stufos, a avut loc o răsturnare de situație. Mircea Oprean, victima a acestui caz, și-a retras plângerea și a fost obligat să plătească cheltuieli de judecată.

Cum au scăpat agresorii de închisoare

CANCAN.ro a aflat însă că la mijloc ar fi vorba de o sumă mare de bani care ar fi fost aruncată în joc pentru ca profesorul să-și retragă declarația și să-i scape pe agresori de închisoare sigură.

Ia act de retragerea cererii de schimbare a încadrării juridice, formulate de persoana vătămată Oprean Ioan Mircea… achită pe inculpatul Sandu Ion Paul pentru infracțiunea de tulburarea ordinii şi liniştii publice, în stare de recidivă postcondamnatorie… încetează procesul penal față de inculpatul Sandu Ion Paul pentru următoarele infracţiuni: infracţiunea de lovire sau alte violenţe, în stare de recidivă postcondamnatorie, infracţiunea de ameninţare, în stare de recidivă postcondamnatorie şi infracţiunea de distrugere, în stare de recidivă postcondamnatorie ca urmare a retragerii plângerii prealabile de către persoana vătămată Oprean Ioan Mircea.

Constată că inculpatul Sandu Ion Paul a fost reținut, arestat preventiv şi în arest la domiciliu de la 05.07.2017 la 03.04.2018. III… achită pe inculpatul Chivu Viorel Alexandru pentru infracțiunea de tulburarea ordinii şi liniştii publice, în stare de recidivă postcondamnatorie, încetează procesul penal față de inculpatul Chivu Viorel Alexandru pentru următoarele infracţiuni: complicitate la infracțiunea de lovire sau alte violenţe, în stare de recidivă postcondamnatorie şi complicitate la infracţiune de distrugere, în stare de recidivă postcondamnatorie, ca urmare a retragerii plângerii prealabile de către persoana vătămată Oprean Ioan Mircea.

Constată că inculpatul Chivu Viorel Alexandru a fost reținut, arestat preventiv şi în arest la domiciliu de la 05.07.2017 la 16.03.2018… respinge cererea procurorului de confiscare de la inculpatul Sandu Ion Paul a cuţitului ridicat… şi constată că nu se impune confiscarea prin echivalent… dispune restituirea către inculpatul Chivu Viorel Alexandru a următoarelor bunuri: cuţit tip argintiu, cu plăsele din imitaţie de os, de culoare crem şi maro, ce are dimensiunea de aprox. 14 cm închis şi aprox. 24 cm deschis (lama de 10 cm), un telefon mobil marca Samsung… un telefon mobil marca Iphone … cu obligaţia pentru inculpatul Chivu Viorel Alexandru de a le păstra până la soluţionarea definitivă a cauzei… dispune restituirea către inculpatul Sandu Ion Paul a telefonului mobil marca Samsung Grand Prime… cu obligaţia pentru inculpatul Sandu Ion Paul de a-l păstra până la soluţionarea definitivă a cauzei…

…obligă pe persoana vătămată Oprean Ioan Mircea la plata sumei de 2.000 lei, reprezentând cheltuielile judiciare avansate de stat cu privire la infracţiunile pentru care şi-a retras plângerea prealabilă. Executorie cu privire la restituirea bunurilor. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare copiei minutei”, se arată în decizia instanței.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)