Betty Salam, revenire spectaculoasă în muzică. Lansează o melodie împreună cu tatăl ei: “Nu va fi manea”

Publicat: 26/11/2018 | 18:08

Betty Stoian a dat o veste frumoasă astăzi, iar apropiații și fanii s-au bucurat enorm pentru ea! Tânăra mămică a dezvăluit în direct, la TV, că va lansa o piesă, care este o colaborare cu tatăl ei, Florin Salam. Despre melodia care reprezintă totodată revenirea ei în muzică a spus că nu va fi o manea.

La aproape două luni de când a devenit mămica unui băiețel minunat, Betty Salam a mărturisit că a început să lucreze de zor la revenirea ei pe scenă. În cadrul interviului oferit azi în platoul unei emisiuni de la Antena 1, vedeta a spus că prima piesă va fi lansată anul viitor, iar până atunci vrea să își formeze o echipă puternică și să lucreze mult în studioul de înregistrări. O surpriză uriașă este reprezentată și de faptul că Betty va scoate un single împreună Florin Salam și… a subliniat ea, nu va fi o manea, pentru că acest gen muzical nu i se potrivește. Fanii manelistului sunt curioși cum va suna melodia pe care o va lansa împreună cu fata lui cea mare.

Citește și: Betty Salam, criticată dur după ce a îmbrăcat o rochie albă cu decolteu generos: “Arată urât sânii fără sutien, sunt prea lăsați”. Tânăra mămică a răbufnit

“Eu când eram copilaş eram năzdrăvană. Am început să cânt la 13 ani. Tata a văzut talentul târziu. O să încep de la anul. Vreau să mă pregătesc foarte bine. Vreau să merg la repetiţii, să îmi găsesc oameni ok, să ne înţelegem cu toţii bine. Vreau să mă ocup mai mult de mine.

Mă încurajează foarte mult, da (n.r.: Florin Salam). Mereu îi cer sfaturi. Munceşte foarte mult. Îl apreciez enorm de mult, el nua re timp o secundă pentru el. Este foarte bine şi mă bucur, în meiul în care este el, ştii cum e… Apreciez că încă e cu capul pe umeri şi rezistă. Nu (n.r.: nu au cântat împreună). Asta vrem să facem. Nu am spus până acum, dar îmi doresc. Vrem să facem ceva frumos. Pentru noi aşa. El spre stilul meu. Nu mă bag acolo. E foarte greu să cânţi manele”, a declarat Betty Stoian în cadrul emisiunii “Prietenii de la 11”.

Citește și: Betty Salam amână botezul fiului ei! Forin Salam este problema

Betty s-a căsătorit civil cu alesul inimii sale, Cătălin Vişănescu, pe 22 iunie

Cei doi au devenit părinți pe 1 octombrie, iar fiul lor a primit numele Matthias Ștefan. Pe 28 august 2018, artista a împlinit 18 ani. Anul viitor, ea și Cătălin Vișănescu vor face nunta. Vă reamintim că fata celebrului artist a fost cerută de soţie pe 11 septembrie 2017 în aeroport, după ce s-a întors dintr-o vacanță în care a fost peste hotare.

Betty e fiica lui Florin Salam. Ea şi fratele său, Danny, s-au născut în urma mariajului manelistului cu prima lui soţie, cu Ştefania sau Fănica, aşa cum îi alinta prima soţie, care a fost răpusă de cancer pe 12 aprilie 2009. Mama lui Betty avea 27 de ani când a murit.