Bianca Comănici are probleme grave de sănătate. De ce a ajuns concurenta de la Puterea Dragostei, de urgență, la medic

Publicat: 17/08/2020 | 09:19

Bianca Comănici, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, a ajuns cum puțin timp, de urgență, la dentist. Problemele de sănătate ale brunetei sunt destul de grave și este determinată să scape cât mai repede de ele.

Concret, pentru că își dorește să aibă o dantură perfectă, Bianca are de gând să își pună fațete. „Nu am apucat să mănânc prea mult. Sunt amețită de cap.

Am anestezie acum la gură, de aia nici nu prea pot să vorbesc. Partea asta nici nu pot să o ridic, pentru că este amorțită.

Citește și: Livian de la Puterea Dragostei dă cărțile pe față. Care este adevăratul motiv al despărțirii de Bianca. „Era tot mai dubioasă treaba”

Să vă arăt ce mi-am cumpărat eu. Am fost la farmacie, pentru că știți că am fost la dentist. Pentru că am probleme cu gingiile, pentru fațete am nevoie de retușuri, nu mă pricep eu, o să îl lăsăm pe domnul doctor să explice, dumnealui știe cel mai bine.

Mi s-a recomandat să mă dau cu ulei și să folosesc o periuță cât mai soft, sper să fie ok”, a declarat Bianca Comănici în vlogul său.

Bianca și Livian s-au despărțit

Bianca și Livian au decis să se despartă pe motiv tânărul era nemulțumit că nu primește destulă atenție și afecțiune din partea partenerei.

„Eu când am ajuns la ea, nu știu de ce, am avut impresia că e ca și cum îți pierzi interesul față de cineva și vrei pe altcineva. Ești așa rece… și am avut impresia asta când am văzut-o. Nu a sărit să mă ia în brațe, dar nu a făcut chestia asta pentru că era nervoasă din altă cauză.

Nu rata: Șoc total la Puterea Dragostei: Livian și Bianca și-au spus adio? Cum au fost dați de gol că nu ar mai forma un cuplu

Eu eram nervos tot din altă cauză. Am rămas la ea, afirmația Biancăi că am dormit cu Peți e aiurea și a fost aruncată nu știu cu ce scop. Nu ai cum să zici așa ceva, chiar dacă era la caterincă”, a declarat Livian într-unul din vlogurile de pe canalul său de Youtube.