Bianca Comănici, dezamăgită de Livian! Câștigătoarea de la Puterea Dragostei nu se aștepta ca fost ei iubit să se implice așa repede într-o nouă relație

Autor:
Publicat: 10/09/2020 | 18:39

Bianca Comănici încă se recuperează după despărțirea de Livian. Dacă fostul ei iubit pare că a închis capitolul relației lor, nu la fel se întâmplă și cu Bianca. Fosta concurente de la „Puterea Dragostei” a rămas cu multe semne de întrebare și un gust amar.

Bianca susține că a bănuit că Livian nu își mai dorește relația cu ea și că s-a orientat către altcineva. Deși ea credea că lucrurile între ei încă se mai pot rezolva, a fost complet dezamăgită când a observat că Livian a șters toate pozele cu ei doi. Acest lucru i-a ridicat multe semne de întrebare și a pus-o pe gânduri. (CITEȘTE ȘI: BIANCA COMĂNICI ARE PROBLEME GRAVE DE SĂNĂTATE. DE CE A AJUNS CONCURENTA DE LA PUTEREA DRAGOSTEI, DE URGENȚĂ, LA MEDIC)

„E ciudat, măi Lupușorule, pentru că în timpul live-ului meu tu ștergeai pozele cu noi. Ce să zic? Oare de ce? Eu făceam live și el ștergea pozele. De ce? Oare de durere, de supărare, de gelozie? Nu miroase a bine. Eu am șters pozele definitiv acum cateva zile, erau arhivate, dar în seara cu botezul le-am șters definitiv”, a spus Bianca Comănici, potrivit WOWbiz.ro

Bianca, surprinsă de noua relație a lui Livian

Bianca a fost luată prin surprindere de relația dintre Livian și Florentina. Chiar cu câteva ore înainte să afle de cei doi, câștigătoare de la „Puterea Dragostei” îi trimisese un mesaj în care își mărturisea sentimentele și îi spunea că îi este dor de el. (VEZI ȘI: LIVIAN DE LA PUTEREA DRAGOSTEI DĂ CĂRȚILE PE FAȚĂ. CARE ESTE ADEVĂRATUL MOTIV AL DESPĂRȚIRII DE BIANCA. „ERA TOT MAI DUBIOASĂ TREABA”)

„I-am scris acum când mă duceam spre botez și i-am spus că îmi e foarte dor de el. Nu a răspuns și la câteva ore a pus vlogul respectiv și i-am spus că e foarte urât și nu îmi place ce a spus. Ăla a fost ultimul mesaj. El nu mi-a mai răspuns. În ultima vreme îmi răspundea greu la mesaje, dar îmi răspundea… până am aflat că există cineva în viața lui”, a mai spus Bianca.