Bianca Drăgușanu a răbufnit în vacanța cu Alex Bodi: “Mă întorc singură!”

Publicat: 19/03/2019 | 22:44

Deși a fost cucerită de frumusețile pe care le-a descoperit în metropola Hong Kong, unde este împreună cu Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a răbufnit. Ea a dezvăluit public că se întoarce singură din vacanța petrecută la mii de kilometri distanță de România și a explicat și care este motivul.

Citește și: Te ia cu amețeli! Câți bani a putut să plătească Bianca Drăgușanu pentru o pereche de papuci

Bianca Drăgușanu a răbufnit în vacanța cu Alex Bodi: “Mă întorc singură”

Fosta prezentatoare a făcut un live pe o rețea de socializare în timpul căruia a mărturisit că viața o desparte din nou de Alex Bodi… dar nu este vorba despre o ruptură a relației, ci… din cauza unor proiecte pe care le are de onorat aici, în țară, ea este nevoită să se întoarcă mai devreme. Din păcate, partenerul ei de viață nu o poate însoți, pentru că el mai are multe treburi de rezolvat în Hong kong.

Da, mă întorc singură, pentru că el rămâne aici. El a venit cu treabă, nu a venit numai să se plimbe. El a venit cu treabă și el muncește în fiecare zi, de dimineață până seara”, a declarat Bianca Drăgușanu într-un live făcut pe o rețea de socializare.

Citește și: Gestul făcut de Alex Bodi pentru Bianca Drăgușanu. Cum a reușit să o împace

La un moment dat, blondina sexy a răbufnit… pentru că a fost înfuriată despre faptul că s-a zis că s-a logodit cu Alex Bodi, după ce a primit un inel de la acesta. În timpul mărturisirilor, Bianca Drăgușanu a ținut să lămurească unele zvonuri care au apărut în ultima vreme; a negat că este însărcinată pentru a doua oară.

“Ce sunt, mă, prostiile astea? Exagerările astea? Păi, ce crezi, că cu un inel se face primăvară? Poate cu un sac de inele”, a spus răspicat Bianca Drăgușanu.

Citește și: Victor Slav, prima reacție după ce Bianca Drăgușanu s-a împăcat că Alex Bodi. „Românii au talent”

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, ei au divorţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu mai prezentă emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea.

Citește și...