Bianca Drăgușanu, mușcată de sâni? Imagini șocante cu blondina

Publicat: 11/03/2019 | 12:27

Bianca Drăgușanu este posesoarea unui trup perfect, vedeta petrece timp aproape în fiecare zi în sala de sport, iar alimentația este una echilibrată. Ultima ei apariție i-a alertat pe fani, îmbrăcată într-o rochie mulată și cu un decolteu generos, blondina s-a dat de gol cu urmele de pe sâni.

Bianca Drăgușanu și-a arătat silicoanele cu semne ce par a fi de la o mușcătură! Nu știm dacă această ipoteză este reală, cert este că unele venele erau destul de proeminente.

Suma fabuloasă plătită de Bianca Drăgușanu de ziua ei de naștere

Despărțirea de Alex Bodi nu a împiedicat-o pe Bianca Drăgușanu să nu se distreze de ziua ei de naștere! Blondina sexy a dat o petrecere, unde s-a distrat pe cinste, iar, la final, nota de plată a fost una pe măsură. Surse din anturajul sărbătoritei au dezvăluit suma fabuloasă pe care aceasta a plătit-o.

Citește și: Alex Bodi a făcut public motivul despărțirii de Bianca Drăgușanu: “Sunt nişte chestii peste care ea nu poate să treacă”

La împlinirea celor 37 de ani, Bianca Drăgușanu a fost răsfățată de prieteni cu daruri în valoare de 2.000 de euro. Printre cadourile primite se numără: pantofi, parfumuri, haine și multe buchete impresionante de flori. Și invitații au avut parte de un tratament cu multe zerouri, care “a fost stropit” cu șampanie fină și cu delicatese alese. Când petrecerea s-a încheiat, sărbătorita a plătit 7.500 de lei, totalul aflat pe nota de plată, potrivit click.ro.

“Am tot ce mi-am dorit vreodată. Sunt singură ca de obicei. Sunt perfect aşa”, a mărturisit Bianca Drăgușanu într-un interviu acordat la Antena 1.

Citește și...