Biletul Zilei » Așa ne dublăm astăzi investiția!

Publicat: 06/08/2020 | 10:59
Biletul Zilei » Așa ne dublăm astăzi investiția!

Biletul Zilei de astăzi conține trei selecții. Vom încerca să facem profit cu selecții din fotbal și snooker.


Cele mai tari bilete de pariuri, analize, oferte, cote și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe pariuri1x2.ro!

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine de la duelul care are loc la Campionatul Mondial de snooker dintre M. Selby și  N. Saengkham. În mod normal, Selby, numărul 7 mondial nu ar trebui să abiă nicio emoție pentru a se impune având în vedere că are și un scor zdrobitor în directele  cu Saengkham, scor 9-1.

Pentru a doua selecție de pe Biletul Zilei vin din Europa League. Vom merge în Germania la duelul dintre Leverkusen și Rangers unde gazdele sunt ca și calificate după victoria confortabilă cu 3-1 din tur. Formația lui Ianis Hagi are nevoie de o minune pentru a întoarce acest rezultat. Ne „agățăm” în alegerea noastră de faptul că Rangers va fi nevoită să joace ofensiv, să atace și automat va lăsa spații în defensivă de care nemții ar putea să profite. În aceste condiții pariem simplu pe minim două schimbărri ale tabelei de marcaj în meci.

Tot pe spectacol pariem și în cea de-a doua selecție de pe Biletul Zilei de la duelul care are loc în Suedia între Mjallby si Sirius, meci în care vom miza pe minim un gol marcat de formația vizitatoare care este net superioară din punct de vedere valoric.

Biletul Zilei
ora 12:00, M. Selby – N. Saengkham, M. Selby să câștige, cotă 1.33
ora 19:55, Leverkusen – Rangers, peste 1.5 goluri, cotă 1.17
ora 20:00, Mjallby – Sirius, oaspeții să înscrie, cotă 1.30
Cota totală: 2.02