Biletul Zilei » Golurile aduc profitul în ultima zi a săptămânii!

Autor:
Publicat: 16/02/2020 | 09:48
Biletul Zilei » Golurile aduc profitul în ultima zi a săptămânii!

Biletul Zilei de astăzi cuprinde trei selecții din fotbal cu ajutorul cărora țintim profitul! Vom miza pe goluri pentru a încheia cu un „verde” această săptămână.


Pentru mai multe ponturi și bilete câștigătoare accesează zilnic pariuri1x2.ro, cel mai bun site de analiză și pronosticuri sportive din România!


Pentru prima selecție de pe Biletul Zilei vom merge în Bundesliga unde avem duelul dintre Koln și Bayern Munchen. Se anunță un duel extreme de spectaculos având în vedere forma pe care cele două formații o traversează. Gazdele au cinci victorii în ultiemle șase etape, și sunt într-o evidentă creștere de formă. Chiar și așa, e greu de crezut ca bavarezii pot pierde puncte într-un meci care promite spectacol. Nu ne complicăm și pariem pe minim trei schimbări ale tabelei de marcaj.

Pentru ultimele două selecții de pe Biletul Zilei pariem la „indigo”. Vom miza pe selecția „peste 1.5 goluri” la partidele care au loc în Ligue 1 și Serie A între Lyon- Strabourg și Juventus –Brescia, meciuri în care gazdele vor da tonul.

Biletul Zilei             
Lyon – Strasbourg- peste 1.5 goluri- cota 1.33
Juventus – Brescia- gazdele peste 1.5 goluri- cota 1.25
Koln – Bayern Munchen- peste 2.5 goluri- cota 1.30
Cota totală: 2.16