Blogerița-virală îi atacă pe Micutzu & Andi Moisescu: ”Unul e un gras explodat pe orizontală, iar nevasta celuilalt are…”

Publicat: 18/08/2019 | 22:51

De la o reclamă nevinovată pentru un salon de videochat s-a ajuns la un adevărat război. Andi Moisescu și comediantul Micutzu au intrat în gura celei căreia i-au ironizat vocea… masculină. Blogerița Lorena Lupu le transmite că are o bărbăție mai mare decât ei doi, iar pe Micutzu îl alintă ca fiind un “împlinit corporal”. Ba chiar o atinge cu ironiile și pe soția lui Andi Moisescu, Olivia Ster. CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV, a dezvoltat subiectul…

(Citește și: Puțini ar fi bănuit! Ce studii are Andi Moisescu și ce salariu lunar ireal încasează la Pro TV)

Masculinitatea din vocea blogeriței Lorena Lupu a stârnit hohote de râs după analiza făcută de Andi Moisescu și Micutzu, scenele devenind virale pe Internet. Doar vedeta n-a fost pătrunsă de amuzament, punându-i pe cei doi pe coji de nucă. Totul a plecat de la clipul în care blogerița promovează un salon de videochat.

„Care e problema lui Moisescu şi a lui Împlinitu Corporal?”

Lorena Lupu i+a luat în colimator pe Micutzu și Andi
Lorena Lupu i-a luat în colimator pe Micutzu și Andi © Facebook

Blogerița a dat în clocot mai ceva ca fetele care prestează în fața camerelor de filmat de la videochat și a încins câteva rânduri dure pe blogul ei, dedicate celor doi bărbați celebri.

“De dimineață mă bombardează mesaje private cu filmulețul ăsta, unde Andi Moisescu și un gras plinuț explodat pe orizontală au obiecții legate de vocea mea. Care e problema lui Moisescu şi a lui Împlinitu Corporal? Că am o voce mai groasă decât a voastră? Poate pentru că am c*e mai mari decât amândoi la un loc.

Şi ţin neapărat să subliniez umorul de context: cetăţeanul căruia nu-i ia nimeni farfuria CHIAR VORBEŞTE ca un cocalar. Are exact pronunţia şi tonalitatea de care caută să mă acuze pe mine”, a scris Lorena Lupu pe blogul ei.

„Ce tâmpenii monumentale se rostogolesc peste populație…”

Blogerița a făcut câteva remarci acide și la adresa soției prezentatorului de la Pro TV, Olivia Steer.

“Iar legat de Moisescu, ce pot să spun? Uite, nevasta lui Moisescu are o voce subțire și melodioasă. Și ce tâmpenii monumentale se rostogolesc peste populație, de câte ori o folosește”, a mai așternut pe blogul său Lorena Lupu.

(Vezi șiMicutzu face bani pe bandă rulantă! Ce bolid și-a cumpărat Cosmin Nedelcu și ce numere de înmatriculare are)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...