Bogdan Mocanu, atingeri interzise cu o brunetă celebră! Andra Voloş o să înnebunească de gelozie | VIDEO

Publicat: 01/09/2020 | 15:04

Bogdan Mocanu a fost filmat în ipostaze incitante alături de o bunetă celebră! Clipul în care apare cântărețul face ravagii pe YouTube și, în prezent, ocupă locul 3 în trending. Unii dintre internauți sunt de părere că Andra Voloş o să înnebunească de gelozie atunci când va vedea înregistrarea cu fostul concurent de la “Puterea Dragostei”.

Citește și: Surpriză pentru fanii de la Puterea Dragostei! Andra Volos și Bogdan Mocanu s-au împăcat și au plecat în vacanță. Ce a dezvăluit focoasa șatenă

Bogdan Mocanu, atingeri incitante cu artista Dodo

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii lui Bogdan Mocanu, ai artistei Dodo și ai lui Iancu Sterp. Cei trei au lansat melodia “Pandant | Cel mai bun iubit”, care a urcat furtunos în trendingul de pe YouTube, iar astăzi, în jurul orei 15:00, era pe locul trei. Pe locul doi se aflau Theo Rose și Bogdan de la Ploiești cu piesa “Fără Tine”, iar podiumul era ocupat de Dorian Popa cu single-ul “Înoată Cheluțu”.

Îmbrăcată într-un body negru, transparent din dantelă, cântăreața Dodo cântă alături de Bogdan Mocanu în timp ce se află într-o destinația paradisiacă. Focoasa brunetă nu ezită să atingă trupul de zeu al cântărețului, cel mai probabil la indicațiile regizorului, dar și ale lui Costi Ioniță care s-a ocupat de această colaborare de senzație.

“Costi îi bagă pe Mocanu și Iancu în toate clipurile lui Dodo doar ca să atragă vizualizări de la publicul emisiunii «Puterea Dragostei» ca să o facă cunoscută pe Dodo! Scopul acestor colaborări este promovarea lui Dodo, iar AFONII, Mocanu și Iancu, deja se cred mari cântăreți, deși NU AU VOCE, dar, de fapt, ei doar sunt folosiți pentru vizualizări. Când Dodo va fi suficient de cunoscută, va cânta singură, iar Mocanu și Iancu o să dispară din schemă, o să li se încheie «cariera muzicală»”, “

Tipa are voce!! Nu stiu de ce o promovează aștia doar în chiloți! Just sayin’! A good voice doesn’t need ass and boobs out! (n.r.: Doar ziceam! O voce bună nu are nevoie de promovare cu posterior și sâni la vedere!)”, “Pe Dodo o avantajează astfel de melodii! Este o voce foarte fresh. Mult succe, Dodo”, “Iancu nu cântă, el recită o poezie”, “Anu’ ăsta a fost anul lui Costi” sunt cinci dintre comentariile strânse de clipul de mai jos.

Nu rata: “Vrăjeală” sau e pe bune? | Ce spun apropiații lui Iancu Sterp și ai Ellei, despre relația celor doi: au rămas sau nu împreună, după “Puterea Dragostei”?

Află și: Iubita lui Iancu Sterp a părăsit România! Ce discuții au purtat cei doi înainte de finala de la Survivor România și ce s-a întâmplat în relația lor

Dodo și Iancu Sterp, în rolul unui cuplu în clipul melodiei “Pandant | Cel mai bun iubit”

În finalul melodiei de mai sus, Dodo cântă în duet cu Iancu Sterp care joacă în videoclip rolul iubitului focoasei artiste. Puteți vedea imagini cu cei doi atât pe filmarea de mai sus, cât și în galeria foto a articolului.

Cine este cântăreața DODO

DODO, pe numele real Doinița Ioniță, este fostă concurentă a emisiunii “X Factor” 2018; avându-l ca antrenor pe Ștefan Bănică Junior, bruneta a reușit să ajungă până în finala concursului de la Antena 1. Ea a fost caracterizată drept “un fenomen” și a fost comparată cu Aura Urziceanu și chiar cu artista Mariah Carey, pentru că vocea ei este capabilă să ducă patru octave. După apariția de la “X Factor”, ea i-a atras atenția lui Costi Ioniță, singurul compozitor român nominalizat vreodată la premiile Grammy.

Tânăra artistă este din Râmnicu Sărat, iar în 2015, ea a câștigat cea de-a opta ediție a show-ului “Next Star” de la Antena 1, iar în 2017, a rămas în competiția “Românii au talent” până în semifinală. Ea a cântat în recital la Festivalul de Film de la Cannes și a susținut un concert și la Săptămâna Modei de la Paris.

Descoperă și: Fosta iubită a lui Costi Ioniță, violată și aproape înecată în jacuzzi de actualul soț multimilionar