Bote s-a distrat grav cu o super-puștoaică de 18 ani!

Publicat: 05/08/2018 | 17:59

Cătălin Botezatu s-a distrat de minune în cea de-a treia noapte albă de la Untold 2018, cel mai mare festival de muzică electronică din Europa! (Promotiile zilei la monitoare) Cunoscutul designer a avut o apariție simplă, dar a întors privirile a zeci de petrecăreți. Datorită modului în care a ales să petreacă, dar și grație brunetei superbe cu care a dansat. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de colecție cu fostul partener al Biancăi Drăgușanu în acțiune.

Cătălin Botezat, surprins în timp ce pipăie pe sâni o vedetă sexy

Deși are 51 de ani, Cătălin Botezatu petrece ca un adolescent! Așa s-a întâmplat și sâmbătă noapte, la cea de-a treia ediție a Festivalului Untold. Fascinat de artiștii care se aflau pe scenă, celebrul creator de modă a dansat și a cântat alături de idolii săi până la epuizare. Toți ochii au fost ațintiți asupra lui în momentul în care s-a urcat pe canapea. A fost momentul când a început, cu adevărat, distracția. Lângă el s-a aflat, aproape tot timpul, o superbă domnișoară. (Reduceri mari la jocuri PC)

Tânăra care a dansat alături de Cătălin Botezatu este Monica Hill, o frumoasă clujeancă de 18 ani, care este model. Între cei doi pare să fie o relație destul de apropiată! Și asta pentru că celebrul designer s-a pozat în timp ce îi ține mâna pe sânul drept, iar frumoasa vedetă nu pare deloc deranjată de gestul lui. Imaginea HOT “a scăpat”  pe Instagram, unde Bote a scris mesaul: “About last night!!!! UNTOLD!!!! (n.r.: Despre noaptea trecută!!!!)?????????????????#untold #kopticbedifferent #dolcegabbana #giuseppezanotti #tomrebl #crossforgod #catalinbotezatu #happy #bestfestival”.

Aceeași poză în care cei doi apar într-o ipostază intimă a fost postată și de Monica Hill pe pagina ei de Instagram. Odată cu aceasta a mai urcat încă una.

Monica Hill și Cătălin Botezatu. Sursa foto: Instagram

Monica Hill a reprezentat România la la cea de 46-a ediţie a concursului Miss Intercontinental, care s-a desfășurat în Egipt, la Hurghada. Bruneta a făcut primii paşi în modelling de la 12 ani şi a lucrat cu designeri renumiţi din România, precum Cătălin Botezatu, Romaniţa Iovan sau George Hojbotă, dar şi cu agenţii de modă din străinătate, în Italia şi Grecia. Citește și: Interviu în pat cu Andreea Esca, la UNTOLD: ”M-am gândit că trebuie să văd cum arată acest festival și din spatele ecranului”

Astfel că nu trebuie să ne mire deloc apropierea dintre ea și Cătălin Botezatu. Așa cum se poate observa clar din imaginile obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Bianca și creatorul de modă s-au simțit perfect și au dansat pe muzica artiștilor preferați. La un moment dat, designerul a început să fluture un steag, ca pe stadion, cu însemnele Fratelli, un celebru club de noapte din Capitală. Pe scurt, Cătălin Botezatu a făcut, din nou, spectacol! Citește și: Ce pretenții au avut mega-starurile de la UNTOLD. Imagini în exclusivitate

A plătit 2.500 de euro pentru a sta la VIP!

Altfel, celebrul designer a plătit nu mai puțin de 2.500 de euro din buzunar pentru a asista la festivalul Untold de la masa VIP. A demonstrat, încă, o dată dacă mai era nevoie că este un bărbat care se respectă și care pune luxul pe primul plan. Lucru care nu este deloc anormal. Ba din contră! (NU RATA: CĂTĂLIN BOTEZATU, SĂRUTAT CU PATOS DE O BRUNETĂ FOCOASĂ LA UNTOLD! IMAGINI SENZAȚIONALE DIN ZONA VIP A CELEBRULUI FESTIVAL)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)