BREAKING NEWS Boșii din Antenă au concediat ”la pachet” doi dintre cei mai cunoscuți prezentatori!

Autor: C. C.
Publicat: 08/11/2019 | 23:58

Mega-exclusivitate marca D.A.S! Doi dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV au fost puși pe liber de boșii din Antena! CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații uluitoare și de ultimă oră.(CITEȘTE ȘI: “REGINA INSTAGRAMULUI” DIN ROMÂNIA A FĂCUT O CRIZĂ DEPRESIVĂ ÎN MATERNITATE! MEDICII AU “IZOLAT-O” DE BEBELUȘ)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor informații uluitoare și de ultimă oră legate de ”soarta” a doi dintre cei mai simpatici prezentatori TV.(NU RATA: “ANNA MANECHINA” S-A ÎMPĂCAT CU MILIONARUL ITALIAN! A CONVINS-O CU… O SUPER-VACANȚĂ!)

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, în urmă cu puțin timp, boșii din Antenă au luat o decizie de-a dreptul șocantă. Aceștia au hotărât să-i scoată pe tușă pe Popescu și Flick, prezentatorii de la ”Star Matinal”. Din câte se pare, cei din conducerea Antenei Stars au fost extrem de dezamăgiți de audiențele pe care le-a înregistrat emisiunea celor doi, iar în urma unor ședințe extrem de tensionate s-ar fi luat decizia să rupă contractul cu Popescu și Flick.

Dacă la radio Popescu și Flick se bucură de un public extrem de numeros, se pare că pe micul ecran lucrurile stau cu totul altfel. Din câte se pare prestația celor doi nu a fost pe placul publicului, iar emisiunea ”Star Matinal” a înregistrat un rating destul de scăzut. Conform surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Popescu și Flick vor fi înlocuiți în luna decembrie a acestui an. La momentul respectiv vă vom oferi, în exclusivitate, toate detaliile legate de această schimbare-șoc.  (VEZI ȘI: “ANNA MANECHINA” S-A ÎMPĂCAT CU MILIONARUL ITALIAN! A CONVINS-O CU… O SUPER-VACANȚĂ!)

Popescu și Flick au fost scoși pe tușă de șefii Antenelor

Flick, amendă usturătoare

Polițiștii au început să aplice amenzi usturătoare celor pe care îi prind cu telefonul la volan. Ei bine, chiar și Flick a fost sancționat, în urmă cu câteva săptămâni.  Prezentatorul TV căuta o adresă pe Waze, însă n-a scăpat de ochiul vigilent al polițistului. Flick se afla, în trafic, pe bulevardul Kiseleff atunci când a fost oprit de omul legii și a primit o amendă.(NU RATA: PRIMA FEMEIE LIDER AL LUMII INTERLOPE DIN ROMÂNIA A FOST ÎNCĂTUȘATĂ ÎN SPANIA!)

„Sunt tras pe dreapta pe Kiseleff de către un domn poliţist pe scuter care m-a prins cu telefonul în mână în timp ce bineînţeles căutam o adresă pe Waze. Trebuie să merg să semnez un contract. Uite cum plătesc amenda printre primii”, a spus Flick pe Instagram.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...