Breaking news Iubitul Elenei Udrea, la un pas de moarte în Costa Rica: ”Am crezut că acolo e sfârșitul!”

Publicat: 24/08/2018 | 23:12

Adrian Alexandrov a trecut prin momente de coșmar în ultima vacanță pe care a petrecut-o în țara în care se află logodnica sa, fosta blondă de la Cotroceni.(Super oferte la accesorii gaming) Iubitul Elenei Udrea a fost la un pas de moarte în Costa Rica. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a obținut declarații în premieră.(CITEȘTE ȘI: ADRIAN ALEXANDROV A VORBIT DESPRE BOTEZUL ȘI NUNTA CU ELENA UDREA: “VÂRSTA ESTE UN IMPEDIMENT…”)

Ultima  vacanță pe care Adrian Alexandrov a petrecut-o în Costarica, acolo unde Elene Udrea este refugiat politic, era să se termine tragic. Iubitul Elenei Udrea a fost la un pas de tragedie. Mai exact, Adrian a fost la un pas de înec în timp ce practica un sport nautic.(NU RATA, AICI: PRIMA DECLARAȚIE A LUI ADRIAN ALEXANDROV, DUPĂ CE ELENA UDREA A FOST CONDAMNATĂ LA 6 ANI DE ÎNCHISOARE CU EXECUTARE: „NU O POT LĂSA SINGURĂ…”)

”Era să mor! M-am aventurat cu placa de surf în larg, iar  valurile erau de 3 metri, și deși sunt născut în Delta și înotul nu are secrete pentrut mine, era să mă înec.  M-a scos din apă un tip cu jet-skiul. Am crezut că acolo e sfârșitul”, s-a confesat Adrian Alexandrov unui prieten.

Adrian Alexandrov, mărturii emoționante despre nunta cu Elena Udrea

Elena Udrea ar putea deveni soția lui Adrian Alexandrov în vara anului viitor, potrivit mărturisirilor făcute de fostul manechin. Logodnicul fostului ministru al Turismului a spus că diferența de vârstă dintre ei nu este și nu va fi o problemă în relația lor.(NU RATA, AICI: DE CE A RENUNȚAT PROTV-UL LA MIHAELA RĂDULESCU)

“Ne vedem la o lună, o lună și un pic… cam câte zece zile. Este… este vârsta este un impediment într-o relație, dar pentru cei care pleacă urechea la ce spun alții. Nu e o diferență de vârstă atât de mare, doar 10-11 ani, eu mă consider un om matur care are ce învăța de la o femeie ca Elena.

Momentan ne focusăm pe nașterea fetiței și sperăm ca vara viitoare să planificăm nunta. Nașterea nu va avea loc în România, sunt șanse mari să nască fetița în Costa Rica. Ea are voie să zboare până în septembrie, dar… nu cred că se va întâmpla să nască în România. (…).E un sentiment unic… e prima mea dată când am cerut pe cineva. (…)., a mai spus Adrian Alexandrov în cadrul unui interviu.

Adrian Alexandrov este un împătimit al sporturilor nautice

Logodnicul Elenei Udrea are planuri să intre în politică

“Ne dorim să rămânem în România, dar trebuie ca Elena să-și rezolve problemele.

Da, mă gândesc să intru. Eu de pe la 16 ani am început să fiu aproape de domeniul ăsta, . Și nu întâmplător cred că am cunoscut-o pe Elena Udrea. (…). Și cred că la un moment, voi face pasul spre scena politică. (…). Da, o să fiu primul Domn. M-aș bucura să ajungă în cursa prezidențială și să câștige. (…). M-aș vedea prim-ministru”, a mai spus logodnicul Elenei Udrea.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...