Brenciu credea că nu-l observă nimeni, dar noi l-am filmat în flagrant în timp ce…

Publicat: 18/03/2019 | 22:38

Horia Brenciu este, fără doar și poate, unul dintre cei mai apreciați artiști din industria muzicală românească. O persoană veselă, cântărețul reușește mereu să câștige respectul și simpatia celor din jur. Chiar și atunci când, crezând că nu-l vede nimeni, apelează la… șiretlicuri. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de-a dreptul savuroase. (CITEȘTE ȘI: ABI “REGELE ROMÂNIEI” ȘI-A FĂCUT TALENTUL CU BRIGADA LUI LA “KM 0 AL AROGANȚELOR”)

În urmă cu câteva zile, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Horia Brenciu la cinematograful dintr-un renumit mall din zona de nord a Capitalei, acolo unde a avut loc premiera filmului ”Faci sau Taci”, comedia în care artistul a jucat alături de celebrul fotbalist Gică Craioveanu, dar și de alte nume sonore din showbiz-ul românesc.

La un moment dat, când credea, pesemne, că nu-l vede nimeni, Horia Brenciu a apelat la un artificiu pentru a „fenta” coada de la barul cinematografului. Cu zâmbetul pe buze, sub „acoperirea” unei ședințe foto cu una dintre admiratoarele sale, cântărețul a profitat de moment și a desfăcut cordelina care era montată strict pentru respectarea rândului, ”instalându-se” apoi, la fel de jovial, în fața tuturor. (CITEȘTE ȘI: SORANA (EX-A.S.I.A.) A PICAT ÎN ISPITĂ)

Horia Brenciu a apelat la un artificiu pentru a „fenta” coada de la barul cinematografului.

Horia Brenciu, familist convins

Horia Brenciu este un artist desăvârșit, dar și un tată de excepție! Alături de soția sa, Alice, pe care o iubește nespus, Horia Brenciu crește patru copii minunați. Artistul a vorbit despre ei, așa cum n-a mai făcut-o vreodată. (NU RATA, AICI: O.J. SIMPSON DE ROMÂNIA A PĂRĂSIT ÎN SECRET PENITENCIARUL VASLUI!)

„Viața alături de copiii mei și alături de soția mea este tot ce mi-am dorit. Îmi place să fiu responsabil, iar ceea ce am primit este chiar responsabilitatea întruchipată. Zilnic beneficiez de râsete, îmbrățișări, urlete, plânsete, alergări prin casă, pisici, diverse observații făcute copiilor, pe diverse tonuri, și iar îmbrățișări… Niciodată nu mă plictisesc. Deja mă gândesc cu groază când o să crească mari și o să îmi spună că vor să plece în lumea largă”, a declarat Horia Brenciu pentru o publicație din România.

Din 2014, Horia Brenciu (46 de ani) este căsătorit cu Alice Dumitrescu (50 de ani). Horia şi Alice au o relație din 1995 şi au trecut prin toate etapele: au fost prieteni, apoi s-au îndrăgostit, au devenit părinți și, într-un final, au ajuns în faţa ofiţerului de la Starea Civilă. (VEZI AICI: HORIA BRENCIU A RECUNOSCUT TOTUL, LA 4 ANI DE LA NUNTĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...