Brigitte Sfăt și Bianca Drăgușanu, unite de aceeași problemă! Ce au în comun cele două vedete

Publicat: 12/10/2018 | 11:01

Bianca Drăgușanu se numără printre vedetele care au avut probleme în lumea virtuală, din care a absentat la un moment dat, pentru că i-a fost spart contul de Instagram. Și… se pare că Brigitte Sfăt nu este nici ea ocolită de situații neplăcute în mediul online. Focoasa brunetă a semnalat imediat problema, care, după cum chiar ea a dezvăluit, are legătură și cu fosta prezentatoare de la  “Te vreau lângă mine”.

Citește și: ASIA Express. Bianca Drăgușanu își lasă fetița în grija altcuiva. Victor Slav trebuie să accepte decizia ei

Brigitte Sfăt și Bianca Drăgușanu, unite de aceeași problemă! Ce au în comun cele două vedete

Divorțată recent de Ilie Năstase, Brigitte Sfăt a cerut ajutorul prietenilor din mediul online, după ce a descooperit un cont fals cu imaginea ei, însă cu numele Biancăi Drăgușanu.

Citește și: Brigitte Năstase a venit cu iubitul în emisiunea ”La Măruță”: ”Ilie nu a făcut un copil cu mine din cauza Amaliei!”

“Dragii mei prieteni, vă rog să dați block acestui profil. Mulțumesc mult” este mesajul postat de brunetă pe o rețea de socializare, unde a distribuit și imaginea cu acel cont fals.

La scurt timp de la apelul său, susținătorii lui Brigitte au asigurat-o că au blocat respectivul cont.

Citește și: Citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au trecut la următorul nivel al relației!?! Gestul făcut în public de milionar: “Te vreau pentru totdeauna”

Acesta este contul fals pe care l-a reclamat Brigitte. Sursa foto: Instagram
Citește și...