BumbleBee, robotul din Transformers 6, vine la București! Vezi cine îl aduce!

Publicat: 08/03/2019 | 06:01

Omul de afaceri Nicușor Stan, Președintele Ambasad’Or Holdings, a fost pentru 12 zile la Hollywood. Acolo s-a întâlnit cu celebrul robot BumbleBee, protagonistul filmului Transformers 6, pe care s-a hotărât să îl aducă la București, la complexul Ambasad’Or Play. Fiind deja invitat de seamă la evenimentele exclusiviste organizate la cunoscutul centru de evenimente, BumbleBee revine cu un nou spectacol pregătit special pentru fanii lui din România.(CITEȘTE ȘI: ADEVĂRUL DESPRE ”DIVORȚUL” DINTRE BIANCA & ALEX: ”DEVENISE AGRESIV ȘI…” + IUBI A ÎNȘELAT-O ”LA CANTITATE”!)

“Întotdeauna am dorit ca atunci când merg în vacanțe să aduc la noi în țară ceva ce m-a impresionat foarte mult acolo. Astfel, la Hollywood, m-am întâlnit cu BumbleBee de pe planeta Cybertron, care este protagonitul filmului de succes Transformers 6 și am hotărât să îl aduc la București, la Ambasad’Or Play, pentru ca toți copiii să îl cunoască”, a declarat Nicușor Stan.

Nicușor Stan a adus în România câte ceva din fiecare țară pe care a vizitat-o, centrul Ambasad’Or Events & Leisure fiind construit după modele preluate din Paris și Dubai.(NU RATA, AICI: MĂDĂLINA GHENEA I-A SPUS ”ADIO!” FIULUI LUI MR. CASH?! ”N-AM FOST NICIODATĂ MĂRITATĂ…”)

Citește și...